File save as i spremi
Koji je najbrzi nacin da prebacim tekst i slike sa neke stranice na komp?
Ima li neki program za to(mislim da sam jednom cuo za njega).
Otvorio sam ovu temu jer mi je trebalo 1 sat da prebacim ovo u notepad
http://lavica.fesb.hr/mat1/predavanja/node126.html.
Samo jedna stranica sa tekstom i nekoliko slika.
Pomagajte
File save as i spremi
pa derni sa getrightom ili flahgotom....
Ne mogu tako jer ovo hocu da prenesem na drugi komp gdje nema netaIzvorno postao Hacker
pa mi nece slike htjet otvorit.
onda sredi net i povezi ta dva kompaIzvorno postao M.M.
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
ma povuče sve sa ovim download managerom u jedan folder i to je to.
da s download menagerom probaj - free download menager
ali meni normalmno radi s save as (opera)
da, trebalo bi sa save target as, jer on spremi html (text), i ako ima slika ili nekih drugih pizdarija, to bude u jedno žutom foldeu, odmah do html dokumenta, povuče jedno s drugim. al eto očito i to nešto šteka kod nekih. a i kako kaže hacker, -free download menager, i stvar riješena.
Offline Explorer Enterprise, imaš ga na phazeddl.com
Kao što je zerobravo rekao, stranica se spremi u html obliku sa textom i (ako ima) slikama. Spremljena stranica ima .html file i jedan folder istog imena kao i file u kojem se nalazi grafika sa stranice i nešto koda. A to što si spremio uvijek možeš otvoriti u Internet Exploreru.Izvorno postao M.M.
A ti bi očito htio spremit stranicu i linkove na ostale stranice/slike (npr imaš thumbnail slike koji je link na istu sliku u punoj veličini). Tu ti može pomoci Free dl manager, ili ako koristiš Firefox ima extenzija DownThemAll, možeš joj odrediti kolko linkova "u dubinu" da skine... Idealno ako trebaš skinuti puno sličica a neda ti se kliktati po thumbnailima.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
E ovako
ja cu to stavit na komp kod prijatelja gdje nema neta.
I ja ocu da skinem sadrazaj sa te stranice na komp
tako da vise nema veze sa tom stranicom i nece traziti net kad trebalo to otvarat.
Je li jedni nacin za to u word korak po korak prebacivat ili ima neki program ili neki jednostavniji nacin.
Za to ti treba program koji će spremiti stranicu (ali ne trenutnu stranicu!) i više linkova na njoj. Neznam kako da ti to ljepše objasnim, recimo da želiš ovaj forum spremiti na komp. Odeš na početnu stranicu i ako odeš save page as dobit ćeš samo trenutnu stranicu spremljenu. Dok sa nekim programima (nebi ti sad znao ime jer ih ne koristim) možeš odrediti kolko linkova "u dubinu da sprema". Recimo 1 link u dubinu da sprema - sada ćeš imati spremljenu početnu stranicu kao i prije i SAMO prve stranice iza linkova na početnoj str. (imat ćeš recimo 1. stranicu Chataonice, Oglasnika...)
Neznam koji prog to može, gore su preporučivali Free download manager, valjda su mislili da ti treba isto kao sto sam i ja mislio..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Probo sam ja free download managerom
ali on trazi net da otvori stranicu.
Razumijem ja sta ti pricas, ali taj program je tesko naci.
Jedino ako neko zna koji pa da mi kaze.
Malo sam trazi po googleu ali bez uspjeha.
Bookmarks