Imam 6170, kupljena u TELE2. Sad, na svim S40 pritisak desno na 4-smjernoj ili 5-smjernoj tipki je vodio u Kalendar.
Meni vodi u PZR (PTT) i koliko vidim to ne mogu izmijeniti.
Ili sam nešto previdio. Pomozite.
Imam 6170, kupljena u TELE2. Sad, na svim S40 pritisak desno na 4-smjernoj ili 5-smjernoj tipki je vodio u Kalendar.
Meni vodi u PZR (PTT) i koliko vidim to ne mogu izmijeniti.
Ili sam nešto previdio. Pomozite.
Kaj nemas tipku sa desne iznad on/off tipke kraticu za PZR/PTT?
Nisam siguran da li se to moze promjeniti i kako si dobio da ti se ne otvara kalendar, ali nema logike da 2 tipke obavljaju istu funkciju
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
ne moze se promjeniti,tako i na mojoj 6020
Pa ti si stručnjak za soft kod Nokija (ili sam bar stekao takav dojam), kako to da se ne može izmijeniti?Izvorno postao khideg
U biti, ne prebacuje mi se na sam PTT nego na nekakve "Grupe za PTT". Isto sr*nje.
Koja im je logika bila uopće staviti nešto vezano za PTT pošto to ne podržava skoro nitko u Europi!
mozda flesanjem s softom koji nema tu opciju se moze promjeniti, ..ali ovako da ti nekako promjenis, mislim da to ne ide.Izvorno postao Mobyy
A, u tome je caka! Znači TELE2 još nema brandirane mobitele, ali ih prodaje s malo modificiranim softverom. Bar tako mislim.
Recimo, kad sam imao 6020, bila je kupljena u VIPneta, brandirana, ali je ulazila u Kalendar pomicanjem joysticka u desno.
Bookmarks