sto ce ti to?...
Cijelo jutro pokušavam ali nikako da nađem gdje ima za skinuti win 2002 za mpx 200.Pa zato ako tko zna gdje ga ima za skinuti,molio bih.
sto ce ti to?...
mpx200, V360, SE K610i
imaš sigurno na P2P. a stvarno šta će ti???
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
ima link na forumu!tj neka češka stranica al neznam koja probaj mpx zone tk nekak
Ma za prijatelja.Stavio je wm2003 i sad mu guta bateriju,nemam poima zašto.Ako netko zna za sličan problem i rješenje neka javi.
imas ovdje http://smartphone.elmasgunes.net/Romlar/ link za wm2002 (ben6)
wm2002 ce mu gutati jos vise bateriju...postoji vise verzija 2003 i najbolja je ona..hmm..nekako mpxland ..il tako nesto..nek me neko ispravi..
al na 2005, bar meni, baterija traje 2X duze....doduse nikad ju jos nisam ispraznio do kraja..al traje bar dva tri dana bez punjenja..
EDIT: evo dok sam ja napisao post..phill je vec poslao....najbolja je ova "MPxland_2003.rar" ...sa 2002 mi sigurno nece duze trajati baterija...
mpx200, V360, SE K610i
Kad prebacujes sa jednog OSa na drugi, mob mora biti 100% pun, jer ce prilikom flashanja registrirati stanje baterije kao 100% makar mozda i nije.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Upravo to. I onda će krivo rekalibrirati bateriju pa ju nikad nećeš imati do kraja napunjenu.
Meni je bio problem što nisam isključio IC port pa mi je baterija trajala po pol sata nakon cijelonoćnog punjenja. Onda sam to skužio pa mi je trajala otprilike kao i na SP 2002. ali sa intenzivnom uporabom Opere (koja ne radi na 2002).
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Znam sve to i mislim da sam riješio problem samo što još moram pronaći odgovoran problem za gutanje baterije.Imao je echo voice recorder,neki digitron i office.Jučer sam ga resetirao i baterija se nije trošila preko noći,znači da je problem bio u nekom instaliranom programu.
LoL...sumnjam. Osim ako konstantno vrtiš ClearVue ili Echo Voice Recorder onda da, ali ne vidim kako bi program mogao iscrpiti bateriju ako ga ne koristiš. Možda neki GPRS monitor ili tako.
Ma samo to je imao instalirano i ništa više,mada sumnjam na Echo Voice Recorder.Jučer kad sam ga resetirao do jutra je baterija bila normalno,nije se ispraznila,a do sada je bila prazna za desetak sati.Čekam sad da dođem kući sa posla pa da vidim bateriju.
Ne znam pogledaj. Ne koristim taj program, tako da ne bih znao.
Echo Voice Recorder je bio problem.Samo njega asm izbacio i sad je sve u redu.
Bookmarks