http://www.myk700.lasyk.net/
tu imas dosta softwrea za taj mob.
A sto se tice micanja onih gluposti iz t-mobilea imas u halo u ulici europske avenije, u osijeku,a cijena ti je nekih 100-150kn.
Evo neki dan sam uzeo K700i. Mob je OK, al ima nekih nedostataka koje recimo Siemens ima već duže vrijeme, a to su jako mali adresar i bez unosa rođendana, file manager je bezveze (ne možeš više datoteka odjednom poslat, kratka imena datoteka,...), nema preglednik slika sa zoomom, nema uređivač slika iako u uputama vidim da bi trebao biti,... Htio bih vas pitat jel postoji kakva alternativa za to u obliku Java programa? Mali adresar mogu prežalit, al ovo ostalo baš i ne pa ako imate kakvih ideja, dobrodošle su. Tražio sam par dana po netu, al bez uspjeha.
Još jedno pitanje: što mi sve treba za debrandiranje i flashanje novog softvera? Vidim da se tu spominje neki Sync Station. Šta je to? Htio bih maknut one gluposti od T-Mobilea jer ih ima na milijun mjesta. Trenutno imam R2AY004 i na SE stranici piše da su poboljšani driveri za kameru. Sad mi je lošija neg ova od CX70, slike su prepune noisea (šuma). Jel neko čuo za SEMCtool? Koja mu je namjena i kako se koristi? Navodno se njime može dekodirat mob, al ne znam ni sam kako.
Unaprijed zahvaljujem.
http://www.myk700.lasyk.net/
tu imas dosta softwrea za taj mob.
A sto se tice micanja onih gluposti iz t-mobilea imas u halo u ulici europske avenije, u osijeku,a cijena ti je nekih 100-150kn.
Hvala za Halo, a za ovu stranicu sam i prije znao, nema ništ pametno. Jel zna neko kako onemogućit brisanje određene Java aplikacije na tom mobu?
Pozdrav domyako se ne varam mi se znamo s jos jednog "ekspertnog" foruma
ja eto isto kupio K700i neki dan i jos otkrivam neke sitnice..
pajel netko zna zasto su neki sadrzaji koje uploadam na mob preko IRDA zakljucani?? tj. nemrem ih poslat dalje na neki drugi mob. Radi se o svim igrama i aplikacijama i nekim zvukovima koje sam downloado s neta...
i se moza to nekak disableat ?
Mislim dsa se ne moze. Ipak je to SONY.
Sigurno se sjecas kada su na svoje glazbene cd-ove stavljali rootkit.
Ko fol zbog onog DMR ili DRM, uglavnom digital rights managment.
Sony ti dakle jako vodi brigu o ilegalnom kopiranju i sta drugo za ocekivati kad kupis njihov mobitel
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
Zanimljiva perspektiva..koja cak i drzi vodudakle po toj teoriji nije stvar u samoj aplikaciji nego u mobitelu?? Zasto je onda zasticen ZVUK koji sam skinuo s nekog site? A svoj Mp3 kad sam ubacio nema problema..
no s druge strane, druge perspektive, nema zastite koja do sad nije bila probijena (kolko ja znam) pa sumnjam da nitko nije uspio razbit zastitu na MOBITELIMA
edit: ajmo pliz ovo nastavit na novom threadu koji sma otvorio.. mislio sam da tu nitko nece doc..
Sve aplikacije i igre, zapravo svi Java programi koji dodju na mobitel su nepovratno zakljucani. Sto se tice MP3, oni takodjer imaju opciju da budu zakljucani. Naime MP3 sam po sebi ima nekoliko bitova ("flagova") za razne stvar, npr. copyrighted, original itd. Druga je stvar sto se to uglavnom ne koristi...
Pozdrav, Denzil. Pjesme koje si skinuo su vjerojatno u DRM formatu pa zato ne možeš slat...
Igre i aplikacije možeš slati s mobitela na mobitel jedino da igru(aplikaciju) staviš u folder drugo kada ih stavljaš sa računala....
Samo sto ih iz "Drugo" ne mozes pokrenuti.
Dakle trebao bi imati dvije kopije aplikacije, jednu za koristenje i jednu za slanje.![]()
da.. kuzim. Bezveze su to izveli..al valjda im treba da zastite proizvodace igrica i software. Jer bi inace 10ljudi se moglo dogovorit: ja kupim igru, vama posaljem i podjelimo trosak
Hvala svima...
Pa da, to je upravo zbog zastite autorskih prava.
Ali ipak... To bi znacilo da ja svoju legalno kupljenu aplikaciju/igru ne mogu na nikakav nacin backupirati jer mi se npr. telefon zblesirao i zelim napraviti master reset.![]()
Ne slazem se s tim da je ista nepovratno zakljucano. Ne postoji zastita koja se ne da probiti. To s 10 ljudi nije problem izvesti. Ak se malo potrudis na internetu se da naci kojekakvih programa za otkljucavanje ili skidanje zakljucanih programa s mob. Novi "MyPhoneExplorer" (samo za sonyericssone) ima mogucnost downloada java aplikacija na hard.
ma jel? a čim podupireš svoju tezu??Izvorno postao Dexter177
jel znaš da je čisto matematičko kodiranje koje na primjer radi na principu uzorkovanja nasumične datoteke nemoguće probiti konvecionalnim PCom? sva kodiranja na beskonačno velikim ključevima su strašna za reverziju, ponajviše zbog same matematičke zakonitosti o teoriji brojeva.
ovo zaključavanje na SE mobitelu se ne bazira na tom principu već na čistom sistemskom atributu na fileu (read only) tako da tu ne možemo pričati o nekim teškim zaštitama
Bookmarks