Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 27

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Operater
    Cronet
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Vaše mišljenje (da li potpisati 24mj s T-mobile?)

Evo, razmišljam uzeti SE K700 u ovoj novoj T-mobile akciji...zanima me vaše mišljenje o tom činu...

Znači, dobijem SE K700 za 200 kuna. Nakon 4 plaćena računa sa tarife 150 mogu se vratiti na tarifu 60. Svaki mjesec dobivam 55kn (u tarifi 150), odnosno 40kn (u tarifi 60) besplatno. Dobijem simpa start paket za 1 kunu (ovo mi baš ne znači puno)

Sve što moram učiniti jest potpisati ugovor na 24 mjeseca (i naravno plaćati račune)

Eto, meni se ponuda čini primamljivom, i mislim da ću uzeti mob. Još samo želim čuti što ljudi s foruma misle o tome...jel se isplati čekati ili da uzmem?

DISCLAMER: ovo nije reklama i nikoga nemam namjeru ovom porukom vrijeđati niti zagovarati! Samo tražim SAVJET!

AuBlick

--
    freedom's just another word for nothing left to lose...
    - j. joplin

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bio i sam u slicnoj , zapravo istoj situaciji , drago mi je da nisam uzeo ponudu i ne bi opet jer su cijene razgovora kriminalne i jos potpisujes na , po meni , predugo vremensko razdoblje - 24 mjeseca . zato t-mobile i nema potrebe smanjivati svoje kriminalne cijene dok ljude navlaci cijenama aparata jer sve razmisljamo kratkorocno . oglasnik je pun mobova kaj ljudi uzimaju na takve pretplate pa prodaju .

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    SE K608i U6
    Operater
    T nešto Vip vodaroda
    Godina
    59
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trebas samo znati koliko mjesecno potrosis i jel se nalazis u tim racunima atarife i tako mijenjaju bez da mi tu nesto mozemo i zato ako ti se svidja mob-uzmi
    ja jedino nebi zbo aparata jer je prosle generacije i koristim popuste na ugovore vec godinama jer mi odgovara i treba
    nisam noj ali nemam mehanizam za promjenu pa se nadam da ce svi operateri pojeftiniti silom prilika
    abdbda

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Augenblick
    Evo, razmišljam uzeti SE K700 u ovoj novoj T-mobile akciji...zanima me vaše mišljenje o tom činu...

Znači, dobijem SE K700 za 200 kuna. Nakon 4 plaćena računa sa tarife 150 mogu se vratiti na tarifu 60. Svaki mjesec dobivam 55kn (u tarifi 150), odnosno 40kn (u tarifi 60) besplatno. Dobijem simpa start paket za 1 kunu (ovo mi baš ne znači puno)

Sve što moram učiniti jest potpisati ugovor na 24 mjeseca (i naravno plaćati račune)

Eto, meni se ponuda čini primamljivom, i mislim da ću uzeti mob. Još samo želim čuti što ljudi s foruma misle o tome...jel se isplati čekati ili da uzmem?

DISCLAMER: ovo nije reklama i nikoga nemam namjeru ovom porukom vrijeđati niti zagovarati! Samo tražim SAVJET!

AuBlick

Imaj na umu da besplatne kune možeš potrošiti samo prema t-mobile mreži i tek nakon što potrošiš cijeli iznos tarifnog paketa.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aparat je prosle generacije, ali funkcijama nadmasio svoju generaciju, tako da mu je cjena predobra. Ali dvije godine... I lose je to sta u taj popust ulaze samo T-mobile brojevi. Sta se tice simpa paketa, prodas ga za 50 kn, pa bar imas nesto od toga.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzeo sam MaxAdsl i dvogodišnju pretplatu, i tek sad vidim koju glupost sam napravio. Znam da nije ista stvar, al dobro razmisli prije potpisivanja na 2g...
    Testis unnus, testis nullus!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kako je to gledam nikad nije dobro uzimati nikakve ugovore na 24 mj, na 12 jos kako tako i odgulis,ali 24mj, je previse... razmisli sto ce tvoj mob biti za 24mj kad budes imao prilike uzimati novi? kanta..

kad uzimas 24 mj onda treba uzeti najnoviji najbolji mob, samo sto onda su takvi mobovi skupi..pa nije dobro ponuda...

predlazem da malo razmislis jos jednom,meni se ne cini isplativo.. a da su oglai puni takvih mobova to da, ali eto ti procjeni sam.

@MArko6630

2 godina na maxadsl? pa to nije isto, ali zasto je to toliko lose?

Forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Operater
    Cronet
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Brzi ste :-)

Evo, ovako...

Znam da je 2 godine dugo razdoblje - to me i muci najvise. Ali opet kad pogledam, sadašnji mobitel 11. 03. slavi 3. rođendan (Siemens C55) i vrijeme je da malo to obnovim...
    Ne zanimaju me nikakve hi-tech novotarije (mislim, nije da me ne zanimaju - rado bih ja w900 ili K800 čim se pojavi - ali kad je to studentarija imala viška para ).

Vezano za dodatne kune, žena na Službi za korisnike me uvjerava da se mogu potrošiti na sve pozive isto kao i kune iz pretplate...ko tu koga?

A što se tiće aDSL-a, ja sam Iskonu potpisao 18 mjeseci (onda kad su se iPodi dijelili) - dosad nisam požalio...

Vidjet ćemo još...

AuBlick
    Zadnji uredio Augenblick : 04-03-2006 u 03:14
    --
    - j. joplin

Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nikada se ne bi vezao 2 godine ugovorom i k tome još za k700i...
    Seriously?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Augenblick

Vezano za dodatne kune, žena na Službi za korisnike me uvjerava da se mogu potrošiti na sve pozive isto kao i kune iz pretplate...ko tu koga?

A što se tiće aDSL-a, ja sam Iskonu potpisao 18 mjeseci (onda kad su se iPodi dijelili) - dosad nisam požalio...

Vidjet ćemo još...

AuBlick
    Nije prvi put da služba za korisnike pušta krive informacije. Dakle, citiram sa t-mobile stranice:
    "Dodatni iznos ovisi o tarifnom paketu i obveznom trajanju pretplatničkog odnosa, a možete ga potrošiti na pozive, SMS i MMS poruke unutar T-Mobile HR mreže nakon što potrošite osnovni mjesečni iznos vašeg tarifnog paketa"
    I ja sam isto uzeo iskon onda na 18 mjeseci jer sam zaključio da pare za internet tak i tak dajem (još sam puno uštedio prelaskom na dsl) a dobio sam besplatno mp3 player kojeg sam tak i tak namjeravao kupit i to mi je bil super deal, a drugo iskonu se obvezuješ davat minimalno 20kn mjesečno tak da i netko ponudi jeftinije 20kn nije bed otplatit, a treće, znao sam da je konukurencija još daleko. Ali s t-mobileom se ne bi vezao na 2 godine nikad!

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @khideg

Loše je zbog toga što do kraja godine dolazi H1 triple play, a ja zbog ugovora sa tcomom mogu to zaboravit još bar 2g.
    Testis unnus, testis nullus!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marko6630
    @khideg

Loše je zbog toga što do kraja godine dolazi H1 triple play, a ja zbog ugovora sa tcomom mogu to zaboravit još bar 2g.
    Svakako nije baš pametno, a to da dolazi konkurencija isto se baš ne može tvrdit. Pričalo se u ovo isto vrijeme prošle godine da će na jesen biti svega, a vidiš kakvo je stanje. Cijene iste, konkurencija nije ponudila ništa. T-Com još uvijek vješto kroji monopol i veliko je pitanje za kolko vremena će konkurencija doć na svoje. Na nama je da čekamo, a davati bilo kakve prognoze nakon toliko odgoda je u najmanju ruku nemoguće. Malo smo zašli u off, ali morao sam.

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 godine ...wow...to je ipak puno....
    a sto ako bude snizavanja cijena kod drugih...a ti moras biti ''vjeran'' t-comu po istoj tarifi...
    i to 2 godine...pa tehnologija se mjenja svakih mjesec dana...
    dobro razmisli

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Nokia N79
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...ja isto imam jedno pitanje jer mislim prijeći na pretplatu od tmobilea (imam i tele2 ali me svaki puta razočaraju kad trebam zvati...) kada se uzima pretplata bez ograničenja jer se može nekako opet vratiti na simpu?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Motorola V3i
    Operater
    Vip
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pretplata je samo dobra za one dubokog novčanika ili one koji se znaju kontrolirati. Mislim da je najbolje pričekati još neko vrijeme sa pretplatama jer, po mom mišljenju to se tek isplati kada ponude budu ovakve:
    https://shop.t-mobile.at/sale_handsets.do
    Za one koji ne znaju njemački, pretplata im je 10 eura cijene razgovora su puuuuno povoljnije a za ono što naši operateri traže za v3 SA UGOVOROM možeš u Austriji dobiti makinu pod još boljim uvjetima nego u RH. Stoga je moj savijet da treba pričekati s pretplatama dok se operateri malo spuste na zemlju...

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao supercom
    Pretplata je samo dobra za one dubokog novčanika ili one koji se znaju kontrolirati. Mislim da je najbolje pričekati još neko vrijeme sa pretplatama jer, po mom mišljenju to se tek isplati kada ponude budu ovakve:
    Za one koji ne znaju njemački, pretplata im je 10 eura cijene razgovora su puuuuno povoljnije a za ono što naši operateri traže za v3 SA UGOVOROM možeš u Austriji dobiti makinu pod još boljim uvjetima nego u RH. Stoga je moj savijet da treba pričekati s pretplatama dok se operateri malo spuste na zemlju...
    jako dobro receno, no nisam siguran da ce operateri bas tako brzo sniziti cjene.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Nokia N79
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao supercom

čovječe koje cijene?! MDA compact za 100 eura!!! to me baš zanima kak uspijeva tmobile u austriji imat takve cijene, to me dosta ljuti pogotov kaj je to ISTA tvrtka - tmobile!

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sta kak uspjeva, jednostavno, da imaju u austriji cjene ko kod nas ne bi imali korisnika, a ovdje da nabiju desetorostruko cijene vise nego tamo ljudi bi kupovali ko ludi, takav mentalitet.
    ovdje tmobile razaduje samo tako, a tamo se ipak mora potruditi.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vex
    čovječe koje cijene?! MDA compact za 100 eura!!! to me baš zanima kak uspijeva tmobile u austriji imat takve cijene, to me dosta ljuti pogotov kaj je to ISTA tvrtka - tmobile!
    Kako bi mudrinić rekao. To nije ista tvrka, ovo je t-mobile hrvatska, a ono je t-mobile austrija.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Nokia N79
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi
    Kako bi mudrinić rekao. To nije ista tvrka, ovo je t-mobile hrvatska, a ono je t-mobile austrija.
    LOOOOOL

ovo kaj mobyy kaže je istina, bolje je da uzmeš negdje drugdje mob i ostaneš na bonovima, ja ću isto dok se neke velike promjene ne dogode

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Nokia N79
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..mene iskreno ne zanimaju te ponude mobitela i pretplate, to se uopće ne isplati kupovat mob i pret. na 2 god.

VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prema onome što si napisao, vidi se da nisi zagriženi mobiteloman koji svako malo mijenja mobilne uređaje. To što imaš mob star već tri godine u biti govori sve.
    Pretpostavljam da si umjereni potrošač i da možeš kontrolirati mjesečne troškove, pa ti onda preporučam da uzmeš K700 na pretplatu. Nakon par mjeseci prebaci na nižu tarifu i to bi bilo to. Promisli još malo da li na 2 god ili 1.

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne bi nikome preporucio da se veze ugovorom od dvije godine.zasto to raditi kad se i u prepaid paketima moze kupiti odlican mob i to na rate.

Forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Operater
    Cronet
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up Thx

Hvala svima na odgovorima i iskazanim mišljenjima. Ono što je nekima od vas promaknulo (a ja nisam baš previše naglasio) jest činjenica da sam ja već dobrano vremena na tarifi 60 (znači pretplata) samo što dosad nisam bio vezan ugovorom. Čini se da ću ipak uzet mob jerbo sam najveći dio nedostataka ugovora koje ste naveli i sam već uzeo u obzir.
    Čekao sam (naivno) misleći da će TELE2 uvesti neke revolucionarne promjene i novotarije na tržištu te tako i mene privući k sebi na pretplatu, ali sad kad su i oni digli cijene (tj. "ukinuli promotivne pakete"), više se ne nadam tako skorom značajnijem pojeftinjenju mobilne telefonije.

Eto, još jednom hvala vam svima na trudu.

AuBlick!

--
    - j. joplin

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 8gb
    Operater
    Telje2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nikako na 24mj.!! Ako potpisujes uzmi na 12mj. jer nije velika razlika u cijeni aparata a godinu dana duze je jako puno! Kad sam ja uzimao bilo je 200kn jeftinije na 24mj nego na 12 a to se nikako ne isplati! Rade ga plati 400 i potpisi na 12mj...

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Vaše mišljenje o ...............
    By Devil_007 in forum Motorola
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 12-03-2004, 21:04

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke