netko ti je haknio internet VIPonline sifru ili slicno..prporuka, ne obnavljati vec nabaviti novi broj.
O cemu se radi.Prije nekih misec ili dva obnovia san racun bonom od 100 kn.Isto popodne kad sam pogledao na racun vidia san da mi je ostalo svega 30 i nesto kuna, a posla san samo par poruka taj dan.Kad san nazva sluzbu,zenska mi kaze da je neko taj dan kupia istih 6 slika preko interneta i da je to razlog.Nisan virova,al san prihvatia to jer izbora nisan ima.Tada stavin sifru na mobilni internet koju samo ja znan,znaci,nitko nemoze uc u internet.Sinoc san ima 15 kuna,jutros,znate koliko...0.24 lipe.Opet zoven sluzbu i ona kaze da je netko sinoc kupia neku zutu pticicu,oko 21.45,kad je mob,100%bija kod mene,sa zakljucanin interneton.I sta mi drugo preostaje nego da pocnem sumnjat u vip.Ili u nekakvog hakera koji mi skida lovu sa racuna na daljinu...
neznan vise sta da kazen,straj me obnovit racun...Jeli netko ima slicnih iskustava,kopa san po forumu,nisan naisa na nista slicno...
FORD FOCUS RS500
I like it!
netko ti je haknio internet VIPonline sifru ili slicno..prporuka, ne obnavljati vec nabaviti novi broj.
Tako je, uzmi novi broj ili novog operatera.
PREDATOR
preporuka - ako si registrirani vipnetov korisnik, javi se službi za korisnike i zatraži da vide preko koje usluge su transakcije napravljene, pa kad skužite kako curi lova, zatraži promjenu šifre koja to omogućava tom nekom tko ti je šifru provalio. tada nećeš morati mijenjati broj.
ako nisi registrirani korisnik, ili se registriraj pa to napravi, ili nabavi novi broj.
Jesi ti možda kupio polovni broj od nekoga? Pa ako je taj korisnik imao registriranu Vip-online uslugu - sad lako može kupovat stvari preko tvojeg broja, spajat se na internet i sl. Promjeni šifru!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
zatraži reset lozinke. To ti se moglo dogoditi ako si kod nekog otvarao webmail a on je imao pamcenje lozinke ili ako si nekome posuđivao acc.
dobar grah daleko se čuje
Broj je kupljen novi,u vipa u Splitu.Pokusat cu ovako kako Zappan govori.LJudi hvala,javljan se cin se nesto promini.
Ovo ste khideg govori moze bit vrlo lako,jer san se registrira preko neta na viponline-a za oni besplatnih 15 poruka dnevno.I onda san jedno vrime ulazia i odjedanput vise nisan moga,ocito je neko prominija sifru.Jeli mi moga onda priko toga skinit lovu sa moba?
FORD FOCUS RS500
I like it!
Naravno da je mogao. Čim se ulogiraš u viponline možeš slat poruke, ali i kupovat sličice, melodije itd. a lovu skida sa mobitelskog računa, u ovom slučaju tvojeg.Izvorno postao lujito
I koji je nacin da ponistin vip registraciju na viponline ako neman sifru a ni korisnicko ime posto je taj netko to vjerojatno prominija????
FORD FOCUS RS500
I like it!
Pa kako ne znaš korisničko ime ako si se registrirao? Preporučam ti da nazoveš službu za korisnike, tamo će te vjerojatno tražiti puk broj da vide da si ti stvarni vlasnik broja i trebali bi ti omogučiti promjenu passa ili poništit tu registraciju. Uglavnom, nazovi pa ćeš vidit kaj se da napravit.Izvorno postao lujito
korisničko ime nije mogao promjenit samo šifru,nazovi službu i zatraži reset kako je nered naveo.
edit: ojpi brži :-)
da to sam ja jednom probao.Izvorno postao lujito
Zadnji uredio khideg : 21-02-2006 u 01:00
netko tko ti je blizak je najvjerovatnije to dobro priustio...zovi sluzbu i probaj rijesit ak ne ide baci karticu i kupi novu!!
khideg, nemoj zaboraviti da je hack u bilo kojem obliku ilegalan, a ti si upravo priznao ilegalno djelo... bez obzira da li si ti zloupotrijebio ili ne iskoh svog "hack-a", djelo je i dalje ilegalno.
@ lujito VIP SZK će te tražit PUK i možeš promjenit PWD bez greške...
EDIT: Na zahtjev khidega
Zadnji uredio Inovator : 21-02-2006 u 01:04
tražit će ga tajnu rijeć a ne PUK.
Izvorno postao KaKaV NeReD
Prolazi i PUK, on je čak i dokaz većeg prioriteta kod registracija...
pa ti probaj. kod vipa kao isp prov. nije PUK informacija za identifikaciju. Mogu te eventualno tražiti lozinku broja telefona za koji je vezan taj acc.
Ja bi tužio vip, on mora po zakonu zaštititi svoje korisnike...
Seriously?
Joj, daj nemoj gluposti pričati!Izvorno postao Compov
Kakav nered je sve objasnio!
imas potpuno pravo.. ajd makni citat. iz tvog posta.Izvorno postao Inovator
E ljudi,sve je rijeseno,u sluzbi su mi prominili sifru i sada je,nadan se sve OK.
ps:cak san skuzija ko je i slike kupova,zamislite,moja bivsa...![]()
![]()
![]()
FORD FOCUS RS500
I like it!
drago mi je da si riješio problem.![]()
Bookmarks