imam tomato broj i hocu da ode na vip, zvao sam sluzbu jedan lik mi kaze da se ne moze 092 prenjet u vip.. drugi pak kaze da se moze...
ima netko nekih informacija i kolko traje dugo prelazak.
imam tomato broj i hocu da ode na vip, zvao sam sluzbu jedan lik mi kaze da se ne moze 092 prenjet u vip.. drugi pak kaze da se moze...
ima netko nekih informacija i kolko traje dugo prelazak.
Tomato se nemoze prenijeti u VIP
dobar grah daleko se čuje
pa na koju foru onda ovi operateri kazu da se moze, a neki da se ne moze. cak me lik i slaje u njihov centar i uvjerava da se moze da samo to potpisem. ko je tu lud.
hvla asvima ovo na tomato stranicama sam nasao:
47. je li je moguće napraviti prijenos tomato broja u druge mreže?
tomato omogućava prijenos broja u druge mobilne mreže, osim u 091 mrežu gdje to trenutno nije moguće.
krivo. tomato broj se moze prenjeti u druge mreze samo se u vip ne moze jer je to njihova usluga.
---dodatno:
jel se moze, prebacit tomato u tele2 i onda iz tele2 otic u vip? to onda ne bi bio prelaz iz tomata vise koji ne podrzava prijelaz u vip?
Zadnji uredio Inovator : 28-06-2007 u 11:12
A jel se moze prenest VIP-ova kartica sa 690kn na racunu na TOMATO, a da tih 690kn na racunu dobivam na TOMATU svaki mjesec po 30kn??
naravno da ne
dobar grah daleko se čuje
Tomato koliko znam ne nudi uslugu prijenosa broja jer nije mreža već jeftini VIP-ov servis odnosno usluga. I tu su korisnici zakinuti...
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
I ja bi prebacio tomato u tele 2????
Bookmarks