oba mobitela imaju bluetooth, dakle može.
Dali se mogu na V3 i V550 prebacivati igre s kompa na mobitel Bluetooth-om?
oba mobitela imaju bluetooth, dakle može.
ali samo java igrice naravno
eh, pa nisi baš morao otvarati novu temu, mogao si nekog pitati na PM (i mene) i vjerujem da bi ti rado odgovorili... no nema vezeIzvorno postao bobikobic
![]()
Dobro može se, a kako?
hvala!
Zadnji uredio bobikobic : 04-02-2006 u 01:30
Ni ja ne mogu preko bt-a??
kako??
radio sam po Bluedevilovim upuitama, i nikaj
samo kaze ERROR
Da li su upareni PC i mob? Recimo, da li možeš išta sa kompa poslati na mob? Sliku, filmić, MP3, MID, išta?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Malo je komlikovano preko bluetooth-a prebacivati, prvo morate upariti mob i kom pa ti trazi pin kod da uneses na mobu i posle sve zavisi kako si konfigurisao BT. Kod mene samo mi ocita sa moba tri direktorijuma i nista vise, mada nisam se mnogo ni trudio oko helpa, mozda moze jos nesto uraditi i kako na kompu postaviti direktorijum odakle ce BT da "vuce" fajlove.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Nije ništa komplicirano samo treba imati dobar program za prebacivanje koji podržava object push (npr. bluesoleil (dam i crack preko PM-a ako treba)) Program je inače besplatan ali ako se ne koristi sa licenciranim dongleom ograniči prebacivanje na 5MB što se resetira paljenjem i gašenjem programa, zato i služi crack za to jer tvrtka koja proizvodi ovaj program ne želi prodavati program u slobodnoj prodaji već ga daje s određenim usb-dongleovima.(IVT licencama) Kada se program poveže s mobom (i upari se jednostavnim desnim klikom na mobitel i pair) klikne se desnim klikom na servis object push nakon čega se označi send objects i izabere se igra i klikne se send onda će se igra prebaciti u mob i pisati će instaliraj...eto program izgleda ovako i vrlo jednostavno sučelje i atraktivno:
Ova velika narančasta točketina predstavlja vaš komp a ovo okolo su mobilni uređaji (npr. vaši prijatelji... ili koji prolaze blizu pa ga ufatite)
I na kraju ove balade imate savršeno dobro-jednostavan program sa svim mogućim servisima i kompatibilan je sa svime (čak i sa frižiderom)
D O W N L O A D
Uživajte
Evo na svom blogu http://compov.blog.hr/arhiva-2006-02.html#1620666098 sam napisao kako se koristi![]()
Zadnji uredio Compov : 14-02-2006 u 19:19
Seriously?
@Compov hvala! to se traži, imam BT i taj program
to me nije zanimalo !Izvorno postao zerobravo
![]()
Ma ništaIzvorno postao bobikobic
Program je najbolji što se mene tiče baš je jednostavan...
Seriously?
Da super je ja ga dobio sa BT dongleom, nisam ni znao da se tako igre mogu prebacivat.
Thanks!![]()
E hvala ti za link jer upravo takav sofwer sam dobio uz BT ali sem sto mi otvori tri direktorijuma iz moba nista drugo ne moze. I samo mogu da brisem ali da ubacim nesto ni slucajno. Sad cu videti da li ova verzija ima nesto vise u sebi.
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Compov evo skinuo sam sa tvog linka, softwer cak se i registrovao ali i dalje mi ocitava samo picture, audio i video. Imali neka caka da se vidi ceo direktorijum.
Mogu. Telefon i komp ne moraju biti upareni jer to nema veze s prebacivanjem datoteka. Ja ovako radim već 2 godine, prvo na v525 a sada na v360v. Isto je za slike, MP3 i za Java programe.Izvorno postao bobikobic
1. Ako nije već uključen, uključišt BT na telefonu: Pronađi me (kod mene je BT vječno uključen)
2. na notebooku pronađem .jar koji želim prebaciti, pozovem njegov lokalni meni, i odaberem: Pošalji, Bluetooth uređaj, odaberem željeni telefon i gotovo. Potom na telefonu pohranim, instaliram ili što već želim.
Ali: na ovaj način se ne mogu isrpavno instalirati svi programi. Igre mogu.
Kako misliš ne razumijem... Možeš samo prebacivati to što si naveo i igre preko object pusha... Ako želiš gledati sadržaj direktorija dupli klik na njega... (to valjda znaš)Izvorno postao tomican
Seriously?
Ako nisam zakasnio - na mojoj stranici u rubrici dokumentacija, ima detaljno opisan postupak za rad sa Bluetoothom. Sve je predstavljeno u Flashu, pa ako kome koristi neka pogleda.
Pozdrav !!!
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
uspio sam nije uopče bilo komplicirano!![]()
ja imam od bluetake bt i malo je komplicirano za instalirat drivere na winxp ali kad se skuzi samo se ide desni klick na file send to bt device... i to je to
Men se taj shit pobio sa antivirusom, i sad sam izbacuje wrong licence. Al sa Bluesoleil radi ko zvjer.Izvorno postao nero81
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Ma bluesoleil je super šteta što se ne može kupitiIzvorno postao darius
![]()
Seriously?
Bookmarks