Znao sam da proizvođači imaju drugačiju gamu proizvoda za pojedina tržišta , ali ovo na playerovom linku me baš iznenadilo, pa puno su ljepše NOKIE za amere nego za nas??
6200 se prodaje u SAD-u za $49.99 http://www.nokiausa.com/phones/compareandbuy i stvarno imaju niske cijene![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Znao sam da proizvođači imaju drugačiju gamu proizvoda za pojedina tržišta , ali ovo na playerovom linku me baš iznenadilo, pa puno su ljepše NOKIE za amere nego za nas??
6800 za $150
Treba li se obvezati na kakav pretplatnički odnos, ili je to cijena slobodnog aparata?
pa ono to je sluzbena stranica nokie u usa a ne nekog americkog provajdera... ja vjerujem da je to bez ikakvih ugovora....
nije bez ugovora nego pise ispod svakog aparata "wiTh service"
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
Tenks Dred, znam ja da nema jeba**a bez da se skinu gaće.
"ţ Product and pricing availability based on service offered in your area. Subject to change. Reflects price after available promotions or rebates. Mail-in rebates may require customer to submit rebate form with proof of purchase to carrier, manufacturer, or other sponsor. May require a one or two year service activation with featured wireless carrier. One-time wireless activation fee and early termination fees may apply. Please check specific rebate instructions and carrier terms and conditions for details."
nisam vidja to![]()
Bookmarks