jednostavno otvori komp i očisti ga od prašine mislim da to s temperaturom nema veze prašina ti je problem...dobro OČISTI VENTILATORE najbolje s štapićima za uši...
Ne znam ni koji bi naslov stavio ni bi li stavio u software ili hard...
Pa da vam opisem(ovako mi je reko prijatelj):
Kad upali komp prvih 15 min ventilator mu cudno zvuci i internet mu ne radi.
Poslje 15min sve radi normalno.
Oni u servisu su mu rekli da mu se to dogada zato sto mu je hladno u prostoriji u kojoj drzi komp, pa dok se on ugrije...
Pa ima li ikakve logike to? Zna li iko kako rijesiti ovo?
jednostavno otvori komp i očisti ga od prašine mislim da to s temperaturom nema veze prašina ti je problem...dobro OČISTI VENTILATORE najbolje s štapićima za uši...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Takvo sam objašnjenje i ja dobio ali od servisera TV-a . Kao kad doneseš neku tehniku izvana , nemoj je odma uključivat nego pusti da bude na sobnoj temperaturi neko vrijeme pa je tek potom koristi. Pa ,kažem ja sebi -ajd dobro ima logike![]()
abdbda
a lol pa nije mu minus valjda u sobi![]()
to sto se nemoze spojit na internet sigurno nema veze sa prasinom i temperaturom, to je vjerojatno drugi par rukava, recimo ja nakon sto mi se podigne cjeli sistem moram jos jedno 2min cekat da bi mi se digo dsl modem i konekcija (ne spajanje)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Tako je i kod mene, a već sam mislio da imam problemIzvorno postao flOorKilla
huuuh dobro je
![]()
Seriously?
Može biti. Recimo ja spavam uz otvoren prozor bez obzira koja temp. bila vani!!! Jednostavno trebam svježi zrak dok spavam, e sada čim se ustanem palim grijalicu i komp. Kada upalim komp hard ruži prvih 2-3 min. dok se ne ugrije jer jer su se komponente ohladile. Stoga možda sve ovo ima veze(toplo hladno) ali ja nikada nisam imao problema sa kompom zbog toga
ako imas xp a vjerovatno imas za dsl ti postoji fora sek samo da najdem pa napisemIzvorno postao flOorKilla
http://www.dnif.de
odes u Network Connections desni klik Local Area Connection pod general odaberes internet protocol pa stisnes properties i oznacis use the following ip address te upises
ip address :192.168.1.5
pa druga :255.255.255.0
treca :192.168.1.1
opet oznaci dole
pa podprvu 195.29.150.3
i ispod 195.29.150.4
to je mkar meni pomoglo sto se tice dsla
http://www.dnif.de
i meni tako isto ruci kad je komp kod prozora, i kad ga upalim npr. ujutro ruci jedno 2 min. ali ga malo trknem nogomi odma prestane
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks