Moze li mi neko reci kakaw je to telefon kakaw mu je sowtwer,dali ima BT i IRdu...Razocarao sam se u mpx300 zbog cene a bas sam hteo da ga kupim...I dali owaj Telefon spada u Smartphon...moze li da mu se instaliraju igrice i programi kao na mpx200....![]()
![]()
![]()
By CileMerhaba...merhaba Cile merhaba
pa dobro to ali ga nemogu kupiti (nece niko da ga proda) pa kupujem A920. jer imate neke linkove sa igrama i programima za ovaj fon....![]()
![]()
direktore, daj molim te malo pregledaj forum, pa gore ti lijepo piše Linkovi,tamo prvo trebaš počet tražitIzvorno postao ciler
zanimljiv tvoj komentar nece nitko da ga proda! Ja bih prije rekao nece ntiko da ga kupi!! Fon je ok samo je ogroman!!Izvorno postao ciler
Da, telefon je ogroman, ima Symbian UIQ i na njega se stavljaju stvari kao na P800 P900 P910 manje vise aplikacije su kompaktibilne, dakle oko 400 i više krekanih aplikacija ima na netu (dobrih) a što se tiče igara isto ih ima više...
ja kad sam uzimao neki UIQ dobio sam ponudu A920 i P900 ali naravno treba razmišljati kome kasnije taj mobitel prodati... i mislim da je pametnije uzeti P900 koji je poznatiji nego motorola koliko god ja nju volio, lakše ću prodati P900
Što se tiče razlike A920 i A925 je samo u boji i nešta sitno, manje više nebitno...
A920 ti je srebrna, A925 ti je crna
imaš na pcexpertu jedan lik prodaje A920 za 1000 kuna i to ti je super ponuda...
sve je to smeče mpx je zakon
Javi se na PM, možda ti ju mogu nabaviti!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Dali A920 ima IRdu i BT... i dali podrzava Programe i igre tj. SIS fajlove sa nokie 7650,3650,6600...please help me...![]()
![]()
Ne...Zato što su ovi pisani za Series 60, a spomenuti je UIQ (kao recimo SE P800, P900, P910)...Pogledaj www.iphone-forum.org. Tamo ćeš naći programa i aplikacija za UIQ mobitele.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Manime te adrese www.iphone-forum.org. nista nema samo pricaju i zahvalju ju se jedan drugome po 5 puta...![]()
Kak nemaju...gomila korisnih aplikacija na tom forumu. Ja sam za MPx200 našao toliku količinu korisnih aplikacija da ono...I još jedna zahvala![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Nego jel prodaje još tko tu A920? ja imam kupca...
ima ja motorolu a 925, ako je netko zainteresiran. 1100kn zadnja cijena! 091/5742928
900kn, mob,punjač i kartica od 32mb, ovo je stvarno zadnja cijena!
ja sam zainteresiran sto ima od opreme i u kakvom je stanju?
uščuvana je, ja ju uopće ne koristim, a neznam za lika prije mene... nabavio sam i kabal, ali jednostavno nemam vremena prčkati po symbianu tak da ju prodajem...
091/5742928
Bookmarks