steraj ih u pm
Prije 4 dana mi isključili ADSL i telefon.ja odem pitat U T-Centar u čemu je problem a lik koji tamo radi mi kaže ''Isključili smo vam telefon zbog neplaćenog duga koji iznosi 415 kuna'' a ja nisam dobio nikakav račun...
danas(25.11) ja dobim račun.odem u T-Centar i počnem se derat ko budala na njih zato što su mi isključili telefon i normalno platim račun.kasnije ih pitam zašto su mi isključili telefon a ženska koja tamo radi kaže ''Da malo češće plačate račune to se nebi dogodilo''.ja joj kažem da sam tek danas dobio račun a ona meni ''Malo sutra''.i evo prije 20 minuta su mi nasreću ponovo uključili da mogu surfati...
zzop.
steraj ih u pm
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
jesam nekoliko puta
zzop.
i još toliko i onda ćeš se možda počet smirivati ako ne još par putaIzvorno postao XTTX
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
promjeni operatera pa ti se to nece desavati![]()
mozda se postar napio pa zaboravio donjeti racun....
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
e sad kako da znamo dali ozbiljno nije dosao racun ili ih ti ne podmirujes...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
isključenje kreče nakon tri neuplačena računa
@ XTTX a na koje razdoblje glasi taj racun, odnosno od kojeg do kojeg datuma ?
dobar grah daleko se čuje
Izvorno postao XTTX
sad kad malo bolje pogledam....
-ti i nisi mogao dobiti račun jer nemožeš biti platežno odgovorna osoba
-to što si se derao ko budala pokazuje da imaš toliko godina koliko imaš ili da se ne znaš ponašati
-ženska koja ti je nešto rekla je vjerojatno mislila na tvoje roditelje i tako ti je vjerojatno i rekla da tvoji roditelji ne plačaju na vrijeme, jer sigurno starcima ne plačeš račune i ne daješ im đeparac već to biva obrnuto u tvojim godinama.
Ja bi na tvom mjestu navukao starce za uši i rekao im da se to više nikad ne ponovi i da moraju plačati račune na vrijeme. i još im reci da računo moraju dolaziti na tvoje ime tako da možeš galamiti po Tcom centrima.
dobar grah daleko se čuje
mislim da si ipak malo pretjero,ja bi radje nazvo da se raspitam nego da se idem derat![]()
možda je ipak tu HP zatajio... a ne T-HT
meni su isto debili slali račun ali za promet adsl-a na krivu adresu!
i nakon tri mjeseca su isključili iako je pretplata bila uredno plaćena
1.stara mi je dala račun čim ga je dobilaIzvorno postao KaKaV NeReD
2.prvo sam se dero na staru zato jer navodno nije platila račune pa sam ja uzeo stvar u svoje ruke kad je dobila račun
zzop.
ajd dobro kada volis sve sam rjesavat zasto ne...,i ja sam ih zvao nekoliko puta kada mi je modem stekao ali sam im se obratio sam "molim" vas objasnite mi zasto mi modem gubi signal.Covijek mi je lijepo rekao u cemu je problem i za 2 dana mi je tip promjenio modem.Prije ce ti pomoc ako se uljudno ponasas a ne da se deres koda te neko kolje
![]()
još je mlad, naučit će da se ništa ne rješava silom kako stara poslovica kaže "ne treba se sa rogatim bost"
oce da,nemoj da se ljutis XTTX na nas mi se salimo
,ej se salimo ili ne?
nemoj shvatiti ništa osobno XTTX!
I ja sam slično prošao
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
sve O.K.Izvorno postao dorky
![]()
![]()
![]()
zzop.
radio sam malo istrazivanje cijena, T-com u njemackoj nudi najnizu brzinu 1024 dok je kod nas 512 (do maloprije 384).
nadalje, FLAT kod njih kosta 80kn dok kod nas nude flat za 300kn. dakle skoro 4 puta vise. i sad neka netko kaze da su cijene ok...
lopovi ko lopovi
dok ima budala koje ce to placati,oni ce i dalje raditi kako zele.![]()
a onda smo svi budale ukljucujuci i tebe i mene. kad drugog izbora nemamo.
pretpostavljam da bi t-com i u njemackoj nabio cjene da nema konkureniju tamo. ovdje je nema pa moze... stara prica.neda mi se.
ajde vise neka odpetljaju tu lokalnu petlju
dok oni mogu,tako ce i biti,ovo sto su povecali brzine,je samo mamac da ostanemo uz njih,onako za 25 mi istice ugovor,sta ga moram ponovo potpisat ili mogu prekinut?
a zasto bi morao ponovo potpisat ugovor? naravno da ne
btw
evo sad gledam na stranicama od optima telekom-a vec reklamiraju svoj dsl pod rjecima 'surfajte najbrze i najpovoljnije' i moguce je vec ispuniti obrazac za prijavu. nadam se da ce to uskoro... btw optima telekom je dobila i koncesiju za wimax.
Zadnji uredio flOoKi : 01-12-2005 u 13:17
Bookmarks