siemens je jednostavno popularan na forumu...mozda su ljudima stvari nejasne vezano uz siemense :-P
Evo, tek se prikljucio forumu![]()
Zainteresirao me podatak o broju postova po forumima ...
Trenutno to izgleda otprilike ovako :
Siemens - 4203
SonyEricsson - 2103
Nokia - 2008
Samsung - 494
itd.
Eh, sada me zanima sto to tocno znaci ?!?
![]()
Dali je siemens stvarno dvostruko vise zastupljen na nasem trzistu (nekako sam oduvjek bio u uvjerenju da je to Nokia) ili je to samo odraz odredene grupe vise prisutne na forumu ?
Jel' bila kakva anketa u skorije vrijeme (ja ju nemogu naci)?
Moze li netko pokrenuti jednu ?
siemens je jednostavno popularan na forumu...mozda su ljudima stvari nejasne vezano uz siemense :-P
Ima puno ljudi siemensa (bar ovih naših forumaša) a i puno nejasnoća uz te telefone (sad ne znam jel to zbog telefona ili njihovih korisnika), ali na sreću tu je i viki koji na sve probleme ima odgovor!
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
to je tek odraz zanimacije grupe ljudi koja se na ovom forumu druži, te nikako ne može biti odraz stanja na tržištu.
ankete može postaviti svaki član fourma kad otvara novu temu. ima pri dnu kućica koja se označi za otvaranje ankete uz temu. korak kasnije forum ponudi definiranje pitanja i odgovora
U biti ako se stavi usporedba mobova i korisnika te npr. auta i vozača...
- Siemens kupiš te poslije nekog vremena digneš haubu i počneš šarafat (dodaj ovo, otkloni ovo) onda odeš frendu pa i njega uključiš (te na kraju završiš na netu kopajući što još možeš)...
- Kod drugih proizvođača (moje mišljenje) kad ti počne trokirati mob trčiš na servis (čast iznimkama)...
U biti broj postova nije odraz zastupljenosti nego zanimanja...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ovaj forum je suviše mala i ni u kom slučaju reprezentativna grupa (čisto statistički!), te se podaci koje navodi naš novopristigli član nikako ne mogu upotrijebiti kao odgovor na pitanja tipa: Da li je Siemens najpopularniji, najzastupljeniji i sl.
Zaista je extremno velik broj postova uvelike rezultat prisustva one dvojice (W2V und Sljaka).
BTW da li ostali proizvođači dozvoljavaju "zavirivanje ispod haube" kao što jwe to moguće kod Siemensa![]()
OK !
No, bas me zanima stvarno stanje pa 'please' sudjelujte u anketi !
![]()
Gud, di ti je anketa tj. pokreni je, ili sam ja skroz ćorav jutros?![]()
Ma, imenjace nisam ni ja u puno boljem stanju :-))
BTW: Anketa je gore ...
Kako su i drugi prije mene napisali radi se samo o većem zanimanju. Siemens za razliku od npr. Nokie ima na svim starijim modelima od S25 - A50 isti priključak, kabel se može kupiti već za 70 Kn , a S serija ga dobiva. Kad se tomu doda da ga je relativno jednostavno nadogradit i čak izmijeniti orginalan softver , evo razloga većoj zastupljenosti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
jednostavno je siemens pogodan za frikove koji hoce izvuci sto vise od moba! (sl45 je kralj po tom pitanju)
Ma sve je to OK !
Ali sto se tice 'mogucnosti' tek sada vidim pravi smisao te rijeci ...
POSTAO SAM VLASNIK NOKIE 3650 !
![]()
Mislim da ce proci doosta vremene dok ne iscrpim sve njene mogucnost a i tada, dovoljno je samo da skinem nekoliko novih aplikacija i eto opet zabave !
![]()
a jel ima kakvog hakeraja na 3650?
Nema potrebe !Poslao: coma_zgb
a jel ima kakvog hakeraja na 3650?
Ima OS za koji postoji besplatan SDK i svatko sa nesto znanja o programiranju u C++ ili Java programskom jeziku moze napisati novu aplikaciju koja ce zadovoljavati njegove potrebe.
No, jednostavnije je potraziti na netu jer postoji velika vjerovatnost da je netko vec napravio nesto slicno![]()
da ali to nije zanimljivo! tu se netrebas bas puno potruditi, samo nadjes aplikaciju i gotovo!
točno tako
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
da, kad samo vidiš patch-eve za sl45 odma se zaljubiš, pa kreneš sam pisati patch, pa ne ide, pa onda se zajeb***š s tim i sa sličnim stvarima. Jednostavno za one koji vole prčkati i nabrijavati svoj mob, mislim da su za to najbolji siemens-ovi mobiteli![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks