na ovaj adresu sa linka tvoga je nemoguce doci jer kaze da za skidanje privitka moram imati najmanje 30 postova.
jesi probao preimenovati extenziju u npr. mp3?
mislim da je najbolje ovdje postavit pitanje.
uglavnom, sa torrent site-a sam skinuo album (od weather report-a) kojem su sve pjesme napravljene u nekom .flac fileu?!?!?!
treba li to nesto otkodirat, ili kako s njim otvorit???![]()
Zadnji uredio cime : 13-02-2006 u 19:00
na ovaj adresu sa linka tvoga je nemoguce doci jer kaze da za skidanje privitka moram imati najmanje 30 postova.
jesi probao preimenovati extenziju u npr. mp3?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
izbrisao sam link na file jer nicemu ne sluzi.
uglavnom, preimenovanjem u mp3 isto nis ne dobivam. uspio sam ga otvorit sa VLC media playerom i radi normalno...
a i nemogu ga sprzit sa nerom kao audio cd, jer taj file nije podrzan!
dakle, i dalje imam problem, barem da ga nekako sprzim kao audio cd ako je moguce???
upisi u google 'flac to mp3' i nac ces programe za konvertiranje
btw flac > free lossless audio codec
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
svaka cast, tnx za trud, pa javim rezultat...
ukratko ovdje su ti svi moguči converteri http://www.wma-mp3.com/
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Jet Audio! Otvara flac, konvertira ga u mp3, wav ili bilo koji drugi format. Flac je super format jer ima jako veliku kvalitetu, ima nekoliko stupnjeva kompresije kao i mp3, ali je puno bliži wav-u. Možeš ga otvoriti i s Cool Editom pa ga tamo editirati ili šta već. Jet Audio je free program ali brijem da za konvertiranje treba biti Pro verzija, a nju si skini s Phazeddl.com, ima nekih 15-ak MB-a.
tnx ekipa, napravio sam s All To MP3 Converter 1.6, dobar progz, svaka cast svima, i hvala jos jednom na brzom odgovoru!
pozdrav
Bookmarks