potrebno flashanje.
kupio sam motorolu v3x i sad kad idem slikati telefon mi baci poruku capture failed i mob mi nikakonece prepoznati muziku sa kartice on ju prepozna karticu ali nece nista prikazati snje pa bih nolio pomoc sta da napravim i kako jer sam nov kad je u pitanju flesanje i stavljanje novog softa zahvaljujem na pomoči unaprijed
potrebno flashanje.
to sam i mislioali kaosto sam rekao nemam pojma o tome tak ako bi mi netko rekao kako to napraviti i s kojim programima bio bi vrlo zahvalan
Treba ti RSD lite, driveri i monster za tvoj mob.
1.Instaliraš RSD i pokreneš
2. Mob uključiš u boot modu pritiskom na */# + crvena tipka
3. Spojiš mob i instaliraš drivere
4.U RSD-u odabereš svoj MP i flešaš.
gdi bi bilo najbolje skinuti potreban program i drivere
evo, uploadao sam ja nešto...
http://www.4shared.com/account/dir/1...ng.html?rnd=61
puno hvala na pomoči uspio fleshati i radi kao sat samo ponekad zna kamera zastekati
to je vjerojatno do flasha. probaj neki drugi stavit. kamera ne bi trebala štekat.
najprije isprike na smetnji, naime trebala bi mi vaša pomoć oko motorole motoriziz3, mob mi nije prikazivao ulazne pozive te sam po uputstvu s ove stranice..
skinuo programe... rsd upalio ga te instalirao R452F_G_08.01.10R_PDS002_LP0015_
DRM0101_VSTG_30D_0d10_JPJAVA_G_08_R452FDI_03_00_0D R_GSTCNRYRT679ET058_1FF a, nakon toga sam se spremio instalirati monsterpack. prilikom instalacije prvog programa mob mi se ugasio i sad ga uopće više nemogu pokrenuti. potpuno je mrtav.
može li pomoć? kako dalje....
programe sam skinuo s gogs-ove stranice, a slijedio sam debeliz-ovo objašnjenje...
hvala
Da li ti je baterija bila puna prije flešanja?
Upali mob u bl modu i flešaj MP.
Jel pašu verzija bootloadera s moba na firmwareu ?
|\/|0T0r0La
evo pokušao ga dignuti u boot mod-u..*/# + crvena tipka, ali uopće ne reagira..
baterija je bila puna prilikom te operacije...
citt....Jel pašu verzija bootloadera s moba na firmwareu ?...ne razumijem baš ovo pitanje...
..u vašem potpis. vidim da koristimo isti mob..jel imate ideju kako da ga ponovo probudim, i s čime da flesham..koji program?
Bookmarks