neznam zašto inzsitiraš na kameri kad su ionako loše kvalitete ovo što se nudi (a nudi se mrobe 500 jedini) na našem tržištu......pogledaj iriverov pmp 120
Kao sto naslov kaze trazim nesto kao "m:robe 500", sa 20 gb, po mogucnosti touch screen , kamera obavezno, za razliku od olympusa da ima video player, mp3 se podrazumjeva ... i to sve do 500€...
Lineage 2 user
neznam zašto inzsitiraš na kameri kad su ionako loše kvalitete ovo što se nudi (a nudi se mrobe 500 jedini) na našem tržištu......pogledaj iriverov pmp 120
i koja je cijena tog irivera ???![]()
Lineage 2 user
kod nas je negdje oko 3200kn
a dai postoji koja caka da se glaeda video na njemu
'
Lineage 2 user
Kakva caka? Kod nekih playera samo trebaš prekonvertirati video file u onaj koji je kompatibilan sa playerom.
pa covjece ovaj ne cita ni jedan video format..![]()
![]()
![]()
Lineage 2 user
Koji? Ako misliš na Olympus MR-500, onda ne pleja video fajlove...
steta... a dali postoji nesto sa potpuno istim opcijama + video ???
bitna mi je KAMERA
Lineage 2 user
postoji, prije par dana sam vidio u hg spotu neki grundingov player,sasvim solidno djeluje ,reproducira filmove bez konverzije,muzičke datoteke....cjena je bila nešto preko 3k kuna
mogu li ja da kazem svoje trenutno misljenje. (trenutno, jer misljenja se mjenjaju, zar ne)
toliko love iskesirat za takvu stvar, jedino ako se bas kupas u novcima ili si toliki freak za tehnlogijom da nemozes zivjet bez toga.
pregledavanje video sadrzaja i slika je vec perverzija i posto su takvi uredjaji jos preskupi kod nas, kupi si kvalitetan mp3 discman za slusati muziku.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Da ovo je malo bezobrazan uređajZa one koji se kupaju u lovi savršen je, ali ako netko često kao luđak putuje avionom, busom, vlakom, brodom rado bi si to kupio jer ima mjesta na bacanje, filmove gledat, dosta dobru kameru, mp3 i da ne nabrajam uglavnom all in one za česte putnike...
Seriously?
Ja se definitivno ne kupam u lovi, ali sam si piknuo nešto slično. Znam... Shame on me...Izvorno postao flOorKilla
![]()
točno,sasvim ste profulali.....ja recimo otkidam sa svih strana mogučih da bi mogo kupit nešto što če me zadovoljiti,primjerice fanatično slušam muziku i ja sam ovakav iznos potrošio na player koji je izričito orjentiran za slušanje i rad sa glazbenim datotekama.
Bookmarks