tech 3d optical mouse radi miš puni se preko usb -a cijena oko 320 kn super stvar za sve tipove radnji na pc (prednost nema žice) nedostataka (nisam našao tokom korištenja SUPER STVAR
Kakva su vam iskustva s bežičnim miševiuma i tastaturama?
tech 3d optical mouse radi miš puni se preko usb -a cijena oko 320 kn super stvar za sve tipove radnji na pc (prednost nema žice) nedostataka (nisam našao tokom korištenja SUPER STVAR
plišani
?-------------?
ma to je nepotrebno
Imam misa MS opticki,bezicni i ne bih ga dao ni za 10 onih s kablom i kuglicom,bezicnu tastaturu mi ima frend i kad sam bio kod njega nisam ni primijetio da nema kabla .Isto ko obicna nema razlike .....
Ako si gladan pojedi nesto
Pa stvarno, neku veliku potrebu za tim ne vidim ni ja. Više bi volio imati jedan bežični visokopropusni pristup internetu, kao wlan i sl. Ali svakom svoje.
maraschino - PTICICA
znas onu kolko para tolko i muzike
@3aTmr aj zamisli da imaš pristup upravo one brzine koju želiš...Šta bi se promijenilo u tvom životu? Aj baš probaj predvidjeti svaki detalj i koliko dugo bi te to oduševljavalo?
@miško - probaj pobrisat' potpis pa ponovo upisat'...
Što se diče bežičnog nekako sam sigurniji s žicom tj. koje sam sreče ja bi negdje zametnuo i miša i tastaturu pa...
Usput zna li netko naziv miša i gdje se može nabavit' tj. koja je cijena; model ima kuglicu za palčanu manipulaciju a pročitah da ima i optičkih...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
@dmi Zar to nije trackball, to nije neka egzotika barem ne po splitskim dućanima.
Misliš na ovo:
www.ve-mil.hr
cijena: 276,22 kn
Zahvaljujem!!!
(uskoro slijedi vrijeme navikavanja...)
Ja sam razmisljao isto da si nabavim ensto bez zice kada sam kupovao novi komp, medjutim nigdje nisam nasao iskustva iz prve ruke (sto se tice trajanja baterija i upotrebljivosti) pa sam se odlucio za klasiku, no sad mi je malo zao posto imam cca 16 ili 17 kablova koji mi izlaze samo iz kompjutera, a onda na to dodaj i zvucnike 5+1, anetnu od tv-a i fm-a, produzne i punjace od mobitelaJednog dana cu se izgubiti negdje medju zicama
![]()
@gog, ako ikako možeš to šta misliš kupiti prethodno isprobaj na svom stroju jer osobno sam tri bežična miša vratio prodavaču jer su ili bili spori ili su mi svako malo smrzavali prozore, sada imam optički logitech žični i nemam ga namjeru mijenjati. Doma mi bežični A4 radi besprijekorno.
Meni moj bezicno-opticki crko prije neki dan,u servisu kazu otisla otpika!
i ja imam logitech-a malisa radi savrseno, za sada nemam u planu neke investicije u komp posto sam prije pola godine istreso stvarno veliku lovu, ali hvala na savjetu...
i moj je radio savrseno do jednog dana
da se i ja malo ukljucim...Poslao: miško
Kakva su vam iskustva s bežičnim miševiuma i tastaturama?
Imam losa iskustva s misevima...frend i ja samo igrali quake 3 na netu s bezicnim misem...STRAVA. Vise volim zice![]()
Forumaš godine :)
Imam naviku bacanja miša kad mi stvari nedu od ruke, svatko je lud na svoj način, tako da mi je optički preskup za takvo rješavanje frustracije.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
hehe, ja imam naviku sve snage sakom o monitor(u ekran)![]()
Forumaš godine :)
@Sljaka i Picika, zar ste tako strastveni ili se već radi o junačkom stresu. Ja kad prodimim onda meditiram.
Ja isto meditiram kad puknem ali s pivom u ruci...![]()
@dmi, pa dosegneš li koji put viša stanja svijesti?
@Miško E, pa sad , ne znam kakvu vezu ima strast i bacanje miša po stolu. Da se razumijemo, nije to neko bjesomučno bacanje da se miš razleti, nego onako iz zgloba s pola snage.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@Sljaka, dakle ima smisla razmisliti o miševima koji bi bili antišok opremljeni kao ona Njoka 5100![]()
Strast, pa kad ja nešto radim s velikim interesom onda se probudi i strast, dakle čisto u smislu velike angažiranosti, da ne bi netko pomislio kakvu pervezariju nedaj Bože da se palim na miševe i sl.
Bolje mišom u zid - nego kučištem kroz prozor.
Bookmarks