imam t610 i kabel i 5 softvera za otkljucat (kodiran na vip ) ali svi traze pare a para se nema pa ako netko ima neko drugo rijeselnje neka mi javihvala
imam t610 i kabel i 5 softvera za otkljucat (kodiran na vip ) ali svi traze pare a para se nema pa ako netko ima neko drugo rijeselnje neka mi javihvala
Mislim da ćeš ipak trebat dati pare, jer to ne možeš samo obavit samo sa kabelom od mobitela.
ostavi se ćorava posla....prćkanje po SE ti može dovesti samo do problema, vjeruj mi...Izvorno postao djebab
ako te traže puno para javi mi se na PM..
imaju neki u burzi koji nude 3 cd-a sa svim programima za 150 kn ali oni su najvjerovatnije skinuti sa neta pa ako ga je on nasao nije naj pametniji mogu i drugija sam nesto nasao ali ti trazi user i pass
Ma, kakvi programi? Trebaš imati i opremu za odključavanje uređaja.
Sta su sony ericsoni tako komplicirani za otkljucati?Dosad sam imao vecinom siemense i to se da otkljucati,a sad planiram uzeti SE pa me zanima.Izvorno postao frish-KI
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Da, komplicirani su. Imaju puno jacu zastitu. Osim toga, AFAIK, osim posebnog softvera treba ti i poseban hardver, koji nije lako nabaviti, a i dodje puno...Izvorno postao alcatraz
mogucnost postoji
Kako god želiš. Ali se nemoj onda javljat i jadikovat u slučaju ako syebeš uređaj. Sretno!
Hoćeš reći da si SAM otključavao uređaje? Bez ikakve opreme za to?
Da,za siemensa ti treba samo kabel i program,ovisno o seriji...Izvorno postao frish-KI
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
ma nije bed ako ga sjebem nabavit cemo drugi i ovako sam ga dobio
ja sam nabavio programe i nije bilo bas lako a jos mi fali hardwer ako netko zna neka mi javi koji je i mogucnost nabavljanja
Mislim da mogucnost nabave tog hardvera imaju samo servis(er)i.
Mislim, što se toliko zezaš s tim sam? Već si to mogao dati nekome da ti 10 puta odključa.
znas da je uvjek sladje nesto napravit sam nego platit nekom koga neznas
i ja imam zivce za to
Za Siemense sam nešto načuo, ali za SE...
ak nisi dosad rjesio,javi se meni.
evo sto se tice ove teme sve sam rijesio i premda bas i nije neka tema moze se i zatvorit![]()
Zadnji uredio djebab : 11-02-2006 u 01:49
EJ ljudi dobio sam t630 i ima kod telefona jeli ima shema da se kod ukloni a da ne moram platiti serviserima! Neki univerzalni kod ili kao sto nokia ima ukucas seriski broj i ispise ti kod koji otkljuca ga!
Bookmarks