nazovi elektromagic (ako ti cijena ne igra ulogu )u Zagrebu
Pozdrav ljudi , imam jedan problem , prije 3-4 mjeseca sam kupio ovaj fenomenalni fon-tele i kad sam isao s jedne feste opal sam s mobom i maska mi se izgrebala. Zanima me gdje ima kod nas za kupit original maska za njega ili od w800(isti su mobiteli) i koja cijena bi bila? Pozdrav
nazovi elektromagic (ako ti cijena ne igra ulogu )u Zagrebu
abdbda
ja sam isto htio promjeniti masku na starinom D750 u W800. Nazvao electromagic i rekli oko 400-500 kn, tako da sam odustao![]()
iPhone 5s 16 GB
To je fakat preskupooo , nista budem si ove ogrebotine zamislio kao modni dodataki pricekao da se spusti cijena. kad sam ga ogrebo otisel sam drugi dan kod ekipe na praksu oni su zvali neznam koga i tipovi su rekli da nema maski za taj mob. znaci ipak ih sad ima. Hvala.
U elektromagicu bi morali imati sve,pa tako i maske.Ipak su oni ovlašteni servis.Ne vjerujem da će cijena uskoro past na neku prihvatljivu.Najbolje je da nastaviš zamišljat ogrebotine kao modni dodatak.
Nemaju sve kaj bi trebali imati. Čitao sam da nemaju, recimo, stylus za P seriju. A ova cijena je nevjerovatna. Komad plastike da toliko košta. Ispada da ta plastika košta kao trećina svega ostaloga što mob čini...
A što je sa onim siteom sa kojeg se mogu naručivati djelovi?
Tamo su bili oni joystici za 2$.
![]()
Vidio sam te styluse u njihovom dućanu kod petrinjske.Ali i oni su bili skupi.Prodavali su se samo u paketu od 3 komada i to je koštalo preko 100 kn(mislim da je bilo 120),tako da sam odustao od kupnje..Izvorno postao frish-KI
Bookmarks