taj se sat ne može ukloniti... možeš mu samo promjeniti oblik u analogni ili u digitalni, ali maknuti ga ne možeš... jedino možda na onima koji podržavaju skinove sa editiranjem skina, ali sumnjam...
Možda netko zna kako ukloniti sat sa unutarnjeg ekrana?
Operatera i datum sam uspješno uklonio.
taj se sat ne može ukloniti... možeš mu samo promjeniti oblik u analogni ili u digitalni, ali maknuti ga ne možeš... jedino možda na onima koji podržavaju skinove sa editiranjem skina, ali sumnjam...
Skin-editorom se može smanjiti prostor gdje se ispisuje digitalni sat na 0. Ili se može staviti pozicija sata (digitalnog i/ili analognog) da bude izvan displaya, pa se neće vidjeti.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
da. ali na tripletsima koji ne podržavaju skinove, to nije moguće izvesti, ne?
Da... Promaknuo mi je taj detalj... Vjerojatno nije moguće...
šteta, a zna li tko ovo: davno sam uklonio sa unutrašnjeg ekrana datum i providera i to funkcionira kada je Vip ili Simpa kartica u mobu, ali kada stavim Tele2 karticu na ekranu stoji ime mreže Tele2, zašto je tomu tako?Izvorno postao BlueDevil
Možda si u plmn_text_table.bin prepravio ime mreže, pa si umjesto "HR VIP" stavio razmake (prazno)?
Ako nisi, eto ti ideje![]()
Ne sjećam se da sam išta dirao i prepravljao, otvorio sam sada plmn_text_table.bin u notepadu i obrisao sve osim jedne riječi "MOBILE", vratio u mob, al opet je na ekranu TELE2.
Možda nisam dobro razumio što trebam?![]()
Jok, ne sve brisat!
Postoji opedit.exe (attachiran) s kojim otvoriš taj file, pa nađeš svog operatera i promijeniš mu ime. Kod mene se, npr, moja mreža umjesto "HR VIP" (ili kako već) zove "BlueDevil" pa mi to piše na displayu
A i fora ti je da se u seemu da odredit da li se ime mreže skida sa repetitora ili iz moba: ako je sa repetitora, ovaj file ne igra ulogu. Ako je iz filea, onda mob od repetitora dobije "219 10" (za VIP) pa ispiše ono što je u tom fileu (kod mene ispiše BlueDevil, ili štagod mu ja velim).
Seem 0032_0001, offset 4B, bit 6: Alpha Tag Display (1 from SIM, 0 from phone)
Seem 0032_0001, offset 4B, bit 6: Alpha Tag Display (1 from SIM, 0 from phone)
stavio sam u Seem-u 0032_0001 "0 from phone", a u programu opedit.exe sam ostavio prazno za sve tri mreže, i vip i simpa i tele2, i sad mi pokazuje na displeju u gornjem lijevom kutu HR VIP i odmah ispod toga TELE2??????????
tek sad više ništa ne znam....................
Zadnji uredio motoV525 : 01-02-2006 u 21:15
sad nisam skužio. promjenio sam plmn_text_table.bin ali nisam skužio jel Alpha Tag Display treba biti uključen ili isključen?
.............a sjetih se sada kako sam nekad mijenjao to da mi umjesto imena mreže piše što god želim i to pomoću nekog programa, ma znam da je bilo extra jednostavno, al ne znam koji je to program bio, možda nešto kao P2KAE?
Ne bih znao, ja sam to s ovim sredio... Nisam toradio na v525, istina, ali na v3 jesam.
@GoGs: ako je bit na 0 (off) onda čita iz plmn_text_table.bin, a ako je na 1 (on) onda kupi sa repetitora.
da, sad sam skužio. znači treba biti na 0 da mi pravilno čita. A dali bi mi normalno čitao ako bi u plmn_text_table.bin dodao točke ili neke znakove?
Stavio sam nazad u mob Vip karticu i sada mogu maknuti ime operatera i napisati umjesto toga što god želim,
znači da je to do TELE2 mreže i nekih njihovih postavki.
Bookmarks