Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 67

Tema: My T610

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Xperia P
    Operater
    Vip
    Godina
    36
    Bodovi
    15.456
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.456, Nivo: 30
    Bodovi: 15.456, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

My T610

Evo!Napokon ga imam!Prije cca. 30min ušao sam u dućan u Amruševoj 1 (pošto ga u importaneu i u Maksimirskoj nije bilo) i kupio ga!Zadnjeg sam kupio.Neki je frajer pito za njega dok sam ga u istom dućanu isprobavao a tetica u dućanu mu je rekla : "nažalost ih nemamo više,ovaj je zadnji".Mislite da sam mu dao da vidi??Friška figa!Nema šanse.Mobitel je fenomenalan ali prvo malo upozorenje za nove vlasnike poklopac baterije se jako,jako teško stavlja.Zato nemojte forsirat da nekaj ne pukne.Rezultat toga što se jaaako teško stavlja je odličan.Naime poklopac se ništa ne deformira ni ne škripi.Ni malo.S mobom dobijete SE krpicu.Pitate se zašto?E zato kaj mobitel voli otiske prstiju ko muha drek,jasno?Otisci se dosta vide ali ako mobitel volite kao ja čišćenje otisaka je užitak.Uf...Sad softwerska strana.Software je zbilja vrlo dobar i bez uputa se vrlo lako snađe.Sorry nejdem u detalje (neda mi se a još moram malo mučit mob ) osim ako vi zatražite.Bateriju mi je rekao gospon da moram 1. put puniti 16 (!!!!!!!) sati.Ali s mobom je napola puna pa ću ga stavit na punjenje u 20h da sutra mogu tipkat do mile volje.Još postavke za wap i MMS...Sezame očekujem link za java igre (i zvukove,ovi u njemu nisu bogzns što ali je zvučnik super) ali pomoć oko toga bih molio od bilo koga.Uf neda mi se više pisati
    Zadnji uredio Hrc : 26-06-2003 u 17:53
    Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things

Slične teme

1. Pomocccccc !!!! T610!!!!
    By ady in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 19-10-2005, 23:41
  2. T610 - promjena kamere?
    By Mikey in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 05-02-2004, 12:15
  3. Problem T610
    By Oryon in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 5