Eto zanima me jel neko zna gdje se more skinut gba emulator za symbian telefone!!
Eto zanima me jel neko zna gdje se more skinut gba emulator za symbian telefone!!
google i traži dotsis,besplatno se registriraš i skidaj do mile volje
zeemax
Miro, imas na nokiapower.com al posto ti ne radi mog ti ga ja nekak poslati.....
a osim toga aj na http://dotsis.nokiagate.com/vb/showthread.php?t=7357 !
Ej ali taj Gameboy advance emulator nije jako brz, ima koji 3 fps, nema veze da li imaš jači ili slabiji proc. I kolko znam da nemožeš pokrenuti igrice koje zauzimaju više od 8mb, Taj emu je još u Demo-u.
May the Force be with you.
Ima li koji emulator za game boy advance ali da valja!!JA iman neki G-Phone i nijednu igru nece da ocita!!
Evo da vam samo dam informacije sa Vampent foruma:
Jedan član ekipe koja radi na razvoju tih emulatora za Symbian S60 je odgovarao na takva pitanja: Kad će bolja verzija,koja će radit normalnom brzinom itd. i ponovio je par puta da bolje verzije vBag-a od ove koja je dostupna za skinuti nikad neće bit jer su sa njom samo htjeli pokazati da je nemoguće tako dobro emulirati Game Boy Advance zabog hardverskih ograničenja Serije 60.
Probao sam Wario Land 4 na 6600 i izgleda odlično ali osim što radi na 5fps nedostaje pixela za prikaz cijele slike jer Advance ima dosta širi ekran od 208 pixela.
Jedino da netko proba na N90 pa nam pokaže screenshotove.
Linkovi za download su u prvom postu iz linka foruma(vidi početak texta).
Zadnji uredio sms freak : 19-01-2006 u 00:58
Imaš ih na NET-u more. Ali kao što je netko gore već spomenuo fps je malo iznad 5 i slika je banana. Potraži na dotsisu
ZATVORENO![]()
" Di je moj jedini dom , di srce mi je cjelo ,di mi imocka krv u žilama teče VRELO "
BMW M5
ej aj dajte koji link za GBA , zarko zelim igrati Star Wars ! aj molim vas budite dobri!![]()
Bookmarks