http://www.motorola.com/mot/doc/5/5581_MotDoc.pdf
reknu ljudi da bi sad do kraja nove godine trebala biti vani, ako već nije...
Dakle zna li netko kada ce stici doticna motorola i jos jedno pitanje da li netko ima mozda neke linkove sa screen shotovima doticnog modela, naime ono sto se moze vidjeti na www.gsmarena.com je doslovno premalo, a sam telefon mi se cini jako zanimljiv, plus tu je i cinjenica da koristi intelov procesor, e sad kako to? Ipak je motorola isto bila/je jedan od vecih proizvodaca procesora!
http://www.motorola.com/mot/doc/5/5581_MotDoc.pdf
reknu ljudi da bi sad do kraja nove godine trebala biti vani, ako već nije...
Izvorno postao Krompirko
odlicno, bas me zanmaju prva iskustva!
Cijena ce mu sigurno biti 3-4k kuna.Spada u visoku klasu? Sudeći prema slikama, djeluje jeftino.
http://mysmartfon.ru/img/models/motorola/e895_01.jpg
ajd mu pogledaj specifikaciju pa onda sam ocijeni...Izvorno postao goran.matic
Idemo analizirati...
Usporedjujem ga sa modelom Mpx200
1mpx kamera - povecava cijenu za 600-700 kuna
262k ekran - povecava cijenu za 500 kuna
262k externi ekran - rijetki mobiteli imaju ovoliko boja na externom, znaci 400 kuna vise
veca rezolucija ekrana - povecava cijenu za 500 kuna (vrlo mali prostor)
OS - linux - eh, dal to smanjuje cijenu naspram mpx220 stvarno neznam
dizajn je stvarno ocajan i da su ovako nesto uklopili u kuciste motorole Mpx200 onda bi bio pun pogodak, ovako je sve nekako starinski...
sve u svemu telefon treba da bude po mom mišljenju od 3200 kuna pa na više ako ga ocijene poslovnim mobitelom.
O kvaliteti izrade još neznamo, i ona eventualno može sniziti cijenu...
jer ovo što sam naveo košta 2/3 proizvodnju da nabavi materijal i proizvodni proces se toliko plaća
Je kučište nije nešt bajno ali nije ni očajno, jer koliko ja znam da sve preklopne motorole imaju jako kvalitetno kučište, kao i preklop koji su jako dobro dizajnirali.
A što se tiče procjene, vidi se da ti radi dobro kliker!![]()
Apsolutno se slazem, ali nesto mi se ne uklapa u cijenu a to je linux sustav koji ga pogoni, jer obicno se kad netko kaze linux prvo pomisli na MALU cijenuIzvorno postao GoGs
)
kuzis?
A i to ti ovisi... nisu mobovi koji imaju linux sustav loši!
Nisam sudio njegove tehnicke karakteristike vec izgled. Ta klasa Motorole bi trebala imati i "skup" dizajn. Između e895 i v360 prije bih izabrao ovog drugog. Djeluje kvalitetno. Jedini minus u odnosu na e895 mu je kamera.Izvorno postao GoGs
OK ljudi, zadnji kvartal prošle godine je za nama. Po najavama taj model je već trebao biti vani. Kao i model Q, ali nema niti jednog. Za model A910 priča se da će u Hrvatskoj biti dostupan (u RAM3) u svibnju ove godine.
Ima li tko kakvih novijih vijesti? Osobno sam zainteresiran za model E895.
Pozdrav !!!
---------------------------------------------------------------------------
Edit:
Zanemarite pitanje za E895. Surfajući po netu saznah da je taj model otkazan i neće se naći u prodaji, zbog navodno, presporog softvera. Ali zato A910 nije otkazana i cekamo sa nestrpljnjem.
Zadnji uredio merlin10 : 29-01-2006 u 00:12
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Bookmarks