Ovisi koji kabel imas.
Ako je CA-42 ti Nokia PC suite vec sadrzi drivere za taj kabel (noviji softw.), ako ne, ces ocito trebati taj CD sa driverima.
Barem tako mislim ja..., mozda ima tko drugo rjesenje??
Dakle imam neki kabal usb za n6020 ali nemam odgovarajuci disk koji je doso sa njim kad sam ga nekad davno kupio.I sad kad to pristekam na comp trazi mi driver medjutim nemam ih i tako ih i nemoze da nadje.Sta da radim koji softwer da koristim i taj driver gdje to naci.Skino sam nesto sa www.nokia.com ali opet neradi.
Na kablu imam izmedju USB-a i prikljucka na fon nekakvu kutijicu koju sam ja otvaro i u njoj ima nekakva stmapana ploca i neki cipovi.
Imal iko kakvu ideju
Ovisi koji kabel imas.
Ako je CA-42 ti Nokia PC suite vec sadrzi drivere za taj kabel (noviji softw.), ako ne, ces ocito trebati taj CD sa driverima.
Barem tako mislim ja..., mozda ima tko drugo rjesenje??
na kablu pise CSB-CABLE i nist vise
instaliraj nokia pc suite(zanemari ono found new hardwre kad uštekaš kabal) , odi na "get connected! -> next -> cable connection -> next", i tu bi ga trebalo naći, s tim da prije instalacije ne spajaj mob s kompom, tj., dok se program instalira, ne smiju biti spojeni s tim kablom. tek nakon instalacije, restartaj komp i pokreni pc suite pa "get connected! -> next -> cable connection -> next".
kupi novi ubs data suite kabel...ja to kupio i odmah mi valja
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
USB,ne ubs.Izgleda da imaš tipfeler na pakiranju kabela.
o boze...profulao slovoIzvorno postao sms freak
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Bookmarks