kod nas je 12 dinara MMS,a maximala je 95kb
1 euro=87din
Od 1. veljače, pa do kraja 2006. godine korisnici T-Mobilea mogu slati MMS poruke po povoljnijim cijenama. Sa dosadašnjih 2,98 kn (koliko mi se čini da je koštala), cijena jedne MMS poruke je spuštena na puno prihvatljivijih 1,49 kn. Jedino što se nigdje ne navodi jest veličina MMS poruke za tu cijenu, odnosno da li ta cijena vrijedi samo za poruke do veličine 50 kB.
kod nas je 12 dinara MMS,a maximala je 95kb
1 euro=87din
a gprs vam je skoro pa bagatela...Izvorno postao Pinocio
naime, kod nas 10 kb podataka (u paketu) naplacuje se oko 5 din... za 5 din mozes na telekomu prenijeti i 100 kb...
ali zato je zafrkano slati sms u inozemstvo, to kosta punih 7 din (primjer prepaida), sto je prosjecno dvostruka cijena SMS-a kod operatera u HR
i obnova racuna ima se naplacuje..kupis bon (dopunu) od recimo 260dinara sjedne ti na racun 230...Izvorno postao pppprrrr
da, Mts naplacuje 20 din... cinjenica je jedino da prepaid korisnici tu dosta gube, od gotovo duplih cijena sms poruke (2,80 na prepaidu, a na postpaidu 1,70), skupljeg gprs-a (prepaid - 6 din za 100 kb, nasuprot postpaid - 4 din za 100 kb), pa i pozivi (ukljucene besplatne minute na postpaidu)Izvorno postao jdabic1
a u HR je stanje takvo da su postpaid korisnici malo i zakinuti. pogotovo u tele2 slucaju - opet se uzima u obzir da gotovo nema pretplate, ali bilo bi lijepo od njih, da, kao i VIP, ukljuce neke besplatne sms-ove unutar tih 12,50 kn radijske frekvencije, da postoji makar neka minimalna razlika.
Kuda ste vi sad otišli sa raspravom... Ajmo natrag na temu... Meni ovo sniženje skroz dobro dođe jer sam primjetio da sam u zadnjih pola godine počeo sve češće slati MMS... cirka 5-6 mjesečno...
mms je meni sranje, jer da bih ga iskoritio u potpunosti morma puno napisati,pa mi lakse nazvat za te novce.Izvorno postao tomislav10
Ahm... MMS prvenstveno služi za multimediju, odnosno za slanje slika, zvuka ili videa, a ne hrpetine teksta... Možeš i teksta nadrobiti, ali čemu?
...pa dobro je da su se konačno sjetili, koliko znam na vipu je 1.89kn MMS, i to od ljetos...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks