ja sam isto trazio za svoju v550, ali ako trazis original to ti kosta oko nekih 200 kn(barem kod mene) pa tako da ne znam dal gdje ima jeftinije.
da li netko ima informaciju gdje i koliko košta maska za motorolu v525????? imam informaciju da one maske sa pazara za 50 kn ne odgovaraju preklopnim mobitelima!!!??? ima li netko informacije
unaprijed zahvaljujem![]()
ja sam isto trazio za svoju v550, ali ako trazis original to ti kosta oko nekih 200 kn(barem kod mene) pa tako da ne znam dal gdje ima jeftinije.
siguran sam da Inovator zna gdje nabavit. Meni je rekao gdje ima, ali sam zaboravio. i potražite stare postove!
pošto je u splitu nek ode u solvens...
Ne znam za solvens, ali kod nas (SB) se može nabaviti za 200... s tim da se dobiju i sve gumice, čak i nova antena!!!
Samo je problem zamijenit masku, osim ako sam ne zna..
pozdrav
Slazem se sa Kovom.
I Kova dal valjaju one maske u SMS-u za kupit(220kn)
ma nije frka promjenit masku, ali di je u splitu nabavit??? nitko je nema!!! Inovator di ti je taj solvens u splitu??? Zaista neznam di je taj solvens!!!
Fprpic zahvaljujem na ponudi! razmislit ću
evo ti njihovo web sjedište
Ispričavam se ako postavljam pitanje na koje je već odgovoreno, ali kad sam prije nekoliko mejsei tražio po forumu, vidio sam da ste samo napisali za one maske koje se mogu kupiti u BiH
Inovator, da li možda znaš gdje se maska može kupiti u Zgb? Thanks
Flex: SE7495AXXH1082
Flash: TRIPLETS_G_0B.09.75R
Ja sam ne svojoj staroj 525 ici stavljao te bosanske maske 4 puta. Kvaliteta im je malo lošija od oriđiđi, ali nista strasno. U svakom slučaju su bolje od razbijenog mobitela kakav je bio moj.
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Nisam prozvani ali: u Zagrebu sam vidio cijelo kućište za v525 i mnogo drugih modela, onako u prolazu mi je sve izgledalo vrlo dobro. Ne znam cijenu. Imaju i tipkovnice i razne srodne điđe-miđe za mnogo modela.Izvorno postao Domi
Lokacija, centar grada, kod hotela Sheraton, kad se od Sheratona krene na sjever Draškovićevom, možda je adresa Draškovićeva 35 (ili tako nešto), nakon nekoliko koraka kad se pređe križanje zelenog vala, s desne strane je izlog s hrpom kućišta o dodataka tog tipa.
Ok, hvala puno. Budem se malo zalteio tamo da vidim ponudu i cijene. Puno hvalaIzvorno postao Pila
![]()
Flex: SE7495AXXH1082
Flash: TRIPLETS_G_0B.09.75R
ekipa, zahvaljujem na informacijama!
Bookmarks