aloha ..pomozite! odjednom ekran poludio, sve se zakrivilo i ukosilo i neprestajno titra.pozivi se uspostavljaju normalno ui porukr primam ali sve je totalno nekak zamagljeno!??
aloha ..pomozite! odjednom ekran poludio, sve se zakrivilo i ukosilo i neprestajno titra.pozivi se uspostavljaju normalno ui porukr primam ali sve je totalno nekak zamagljeno!??
pa šta si radio sa mobićem?????Flešao?instalirao neki program?
ma nista od toga...(imam 05 verz.winowsa ali nikako da ju instaliram)..jednostavno poblesavio totalno no evo danas je sve ok. fercera normalno.ugasio ga preko noci i ostavio na punjenju i jutros normalan, mozda mu je baterija na izdahu ili kontakt gubi negdje...neznam vidjecemO narednih dana kako ce se ponasati...
pazai nije ni taj wn2005 baš bajan.tako se bar kod mene pokazao.ali izaći će kada tada i mpx2005land!!!!
meni to ne izgleda kao softwerski problem...
ma u toome i je problem sto mi se nekako ne prelazi na novu verziju dok mi stara jos fercera unatoc novitetima,neznam nekako nisam bas za eksperiment...,a nevidim nikakav moguci problem osim softvera!evo danas sve ok.,mozda mi je komp.pokupio nekakav shit pa ga prilikom punjjenjja preko usb-a prebacio na mob.
Bookmarks