gdje je kupljen telefon i dali ima garanciju od Elektromagica i dali si ga tamo dao na popravak.Ako je legalno kupljen neka ti tamo procjene kvar pa češ sam vidjet dali ti se isplati.
m. 8)
>Ispao mi T65, otkazao potpuno, popravili ga i readio desetak dana, a sada po svemu sudeći ne radi mikrofon i slušalica(?). Kada ga nazovem ništa se ne čuje u slušalici, niti čujem glas s njega. Je li to njegov kraj ili ga se isplati popravljati (ili kupiti neki novi)?
Mobsters rule the world
gdje je kupljen telefon i dali ima garanciju od Elektromagica i dali si ga tamo dao na popravak.Ako je legalno kupljen neka ti tamo procjene kvar pa češ sam vidjet dali ti se isplati.
m. 8)
dobar grah daleko se čuje
Kupi T65
baci ga na pod
odnesi ga u elektromagic
poprave ti ga oni
razgovaraš
ispadne mu mikrofon
nosi ga na popravak
???elektromagic ne radi ???
došo drugi dan
garancija ne vrijedi
pa sad ti plati.
Newbie
Ako vam je T65 kupljen kod nas,ako imate uredno ispunjeno jamstvo (garanciju) nemate problema odnesite ga u ovlašteni servis Elektromagic,morate pri tom znati da mehaničo oštećenje i smočen aparat NE ulaze u jamstvo. Ako njihova procjena kvara vama bude previše za platiti, pokušajte sa nekim privatnim servisom mobilnih aparata!
:-X Kak ti je samo uspio tak ispast da mikrofon otkaže? Si igro nogomet s njim? :![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks