Može nekih slika, linkova![]()
model VK2000 sa dimenzijama 89.9x19.9x8.8mm i tezinom od samo 48grama trenutno je vjerojatno najtanji i najlaksi mobilni telefon na svijetu,iako siromasan opcijama.
Može nekih slika, linkova![]()
Bom Chicka WahWah
Zadnji uredio VuKi : 15-11-2005 u 17:55
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
aaa, dobaaaar!!! eto, to ja trazim-> malih dimezija, normalan dizajn, a opcije mi i nisu toliko vazne! svidja mi se... jos da je pristojna cijena i da se da nabavit u hrv...
evo link-> GSMarena
Zadnji uredio cime : 15-11-2005 u 20:14
sorry,zaboravio sam staviti adresu!![]()
U samo mjesec dana prodano je preko 50.000 komada.
Prodaja je započela u Kini i Francuskoj, a zatim se naglo proširila na preko 28 zemalja svijeta. Razlog velikoj popularnosti ovog uređaja jesu njegove dimenzije, funkcije koje podržava, kao i cijena koja je negdje oko 100 dolara.
nakon što sam vidio ovaj tekst vjerojatno je jasno zašto sam se zainteresiro za dotični mob(cjena) pa ako netko ima informacije ili je načuo da bi se dotični mogo nači i u našoj zemlji molim neka javi ovdje
Navodno je cijena proizvodjaca 100 dolara, ali sumnjam da ce to kod nas doci. Kaze neki frajer da ga je kupio u kini za 183 dolara, drugu neku cijenu nisam uspio naci.
Meni je bolja motorola SLVR L7, u TIM-a u italiji je 250 ojra.
Ide tko skoro u italiju?
ok izgleda
prejeden mobitel.. stvarno dobro izgleda, samo sto mu tezina ne ide u prilog po meni, zelim osjetit da imam mobitel u ruci..
kad je sve minimalno,mora biti i to.
nema novosti, nase trziste, na crno?
zanimljiva slikica!
ima ih na ebayu za oko 200€! kolko je sigurno kupovat mob preko ebaya? i kak to ide uopće?
Bookmarks