Jesi probao u Windowsima ic na Control panel/wireless network setup wizard?
ovako,uzeo sam t-comov wlan
od opreme sam dobio
gigaset se555 wlan
gigaset usb adapter 108
gigaset pc card 54
e sad,laptop ima pc card 54, a stolni pc ima usb i oni se bez greške spajaju na internet prek rutera...
kako mogu bežično spojiti laptop i stolni pc?
hvala unaprijed
Jesi probao u Windowsima ic na Control panel/wireless network setup wizard?
Testis unnus, testis nullus!
pa očito ti treba WLAN kartica i za stolni PC, dakle PCI varijanta WLAN kartice
Ili to ili USB varijanta..
imam ga...Izvorno postao symibman
![]()
da,probo sam prek windowsovog,nije bas urodilo plodom
a ako je taj usb 108 WLAN kartica, onda je vrijeme da se naučiš malo o osnovama postavljanja mreža pa statički postavi mrežu na kompjuteru. bilo je u mobilu, mislim u ljetnom dvobroju o tome, a bilo je i na forumu, objašnjavao sam nekome nekad. potraži.
ja ti od WLAN opreme imam SE515dsl,USB WLAN adapter54, PCI WLAN108 (svaki od wireless adaptera u 1 kompu) i jos 2 zicno spojena na ruter i svi imaju internet bez beda...onda sam samo otisao na SETUP UP A HOME OR SMALL BUSSINESS NETWORK na svakom kompu i svi su medusobno umrezeni...instaliras si jos VNC i to ti je to...imamo 1 printer koji ide preko mog kompa...
sve radi bez problema (osim ovog jednog zicno spojenog,http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16819)
kao prvo,SRETNA NOVA GODINA svima!!!!
da,uspio sam ih spojit,i laptop vidi pc,al nemogu uopce uc u njega,a pc uopce ne moze pristupiti mreži!!!
sta da radim?
složio.......
Interesira me dali je moguće s T-Mobile MDA III, preko Siemens Routera Gigaset 555 iči na internet, te ako je moguće molikžm za objašnjenje postavki. Inače uredno preko narečenog Routera preko PC-a idem na internet (512/128Kb).
Zahvaljujem!!
Bookmarks