zgasi mobitel i pritisni istovremeno power,zeleni gumb,broj 3, i zvjezdicu (*)
Po ko zna koji put sam napravio hard rest moba *#7370#, ali ovaj put je failao,a ostale su mi postavke od extended profiles pro(one dodatne boje) i vratio se samo djelimično na tvorničke postavke.
Dali da ga furam u mobis da mi ga fleshaju, ili da ga zavitlam u zid?mislim,on radi,ali me živcira kaj se nije potpuno vratio na tvorničke postavke.
unaprijed zahvaln na svakoj pomoći....
Zašto baš sad,kad ga hoću prodat.......
zgasi mobitel i pritisni istovremeno power,zeleni gumb,broj 3, i zvjezdicu (*)
wow koji je taJ problem i ja sam hard rest radio mnogo puta ali uvek mi dolazi na tvornicke postavke prvi put cujem to.pokusaj opet restovati.aaa ovo sodom je tu i problem je resen heheheIzvorno postao Daniel Morales
to ne radi na s60 os 6 koliko ja znamIzvorno postao sodom
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Da ručno iščupaš te Eprofile? Pa onda napraviš master?
Ja sam se dva puta dobro opekao na Psilocove programe i od tada je ta firma za mene mrtva.
Naime, s njihovim programima nikada ne znaš, i ako su tobože crackani, kad će otkazati.
@BATERIJA11 i meni se čini,davno sam koristio 3650 ali neka čovjek prvo proba
to ne radi na 3650/3660/7650Izvorno postao sodom
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
onda preostaje hard reset koji je obavio i klasično čiščenje interne memorije.
Probao sam očistiti internu memoriju,ponovio hard reset nebrojeno puta, safe mode,ništa ne pomaže.
Da ja ne čistim nekaj krivo?
Pođi u FEexplorer, uđi u Apps i tu izbriši Eprofiles, zatim odi (za svaki slučaj) i u Installs-opet nađi Eprofiles.
Mora biti tu negdje. Vjerojatno je tvoja 3650 "upamtila" Eprofiles kao default, ali to možeš iščupati.
Meni je slično bilo s FScallerom. Morao sam doslovno čitavu memoriju pročešljati.
Nemoj stalno raditi master resete.
E, izvadi MMC kad kopaš po memoriji... A, pogledaj isto kako diše bez MMC, jer se kod nekih aplikacija zna dogoditi da je program dijelom u memoriji moba, a dio na MMC. Provjereno!
Zadnji uredio Moby : 12-02-2006 u 21:08
@Mobby samo neka obriše eprofiles iz system/app i iz system/install i to je to. I neka ga obavezno resetira bez MMC-a. To bi trebalo pomoći. Meni je![]()
obrisao eprofiles,obrisao sve ali i dalje kad odem na display-color,idalje je odabir boja uz onaj standarni i one od eprofilesa
Ostala ti je neka sitnica od programa unutra.
Probaj koristiti Search, pa maknuti sve što sadrži Eprofile. I prelistaj sve, možda taj zaglavljeni dio (vjerojatno) ima neki drugi naziv.
Ako ni to ne upali, instaliraj ponovno Eprofiles i pogledaj u Upravitelju koliko je aplikacija instalirano. Onda sve deinstaliraj.
probao i to.
![]()
![]()
![]()
na nokiju......
NE o zid!!!!!!!!!!!
Odnesi je ujutro nekom lokalnom serviseru da ti je fleša.
Taman da ču ga odnjet na fleshanje,kad on KREPA.
dakle,izbjegavat Psiloc,i Nice clock lite.
Pogotovo izbjegavat onaj Psiloc ScreenSaver. Što program zna sranja na mobu napravit
koji sam ja problem imao sa psiloc screensaver necu ni da pomislim je mi se gadi.i vise ne koristim te programe psiloc.Izvorno postao _King_Illidian_
![]()
Probaj ovo: Instaliraj na PC UnmakeSIS i svaki od tih programa koje si koristio na fonu samo otvori da vidiš koji su pathovi tj. gdje se koji instalira i po redu briši sa nekim explorerom.To ti je najsigurniji način da ništa krivo nećeš orisat.Izvorno postao Daniel Morales
Bookmarks