mislim da su te reklame sranje da to je neka glupost... nitko nije dobio do sada nista, a u TELE2 ne znaju nist o tome.
Jeste li kada gledali tv pa ste vidjeli tele 2 nagradno pitanje?
tele 2 pretplata iznosi
a) bla kn
b) bla kn
c) 0 kn
prva 4 točna odgovora u sljedećih 30 min nagrađujemo s tele2 start paketom
ja sam poslao odmah ma vjerujte odmah i nisam dobio nevjerojatno je da ih je prije mene već netko poslao...poslao sam odmah čim sam vidio reklamu pa negdje u sredini i na kraju LOL nemojte mislit da sam lud ali sam htjeo vidjeti ima li smisla, dobio sam samo 3 izvješćatočan odgovor je c.
Sada jel to neka prijevara ili šta...
Seriously?
mislim da su te reklame sranje da to je neka glupost... nitko nije dobio do sada nista, a u TELE2 ne znaju nist o tome.
patka![]()
![]()
Onda sam ih dobio višeIzvorno postao Router
O bože! LOL
Seriously?
nije patka dobilo je dosta ljudi. ali jednostavno vi niste među njima
ja dobio i to je jedini SMS koji sam poslao za nagradnu igru ikada.
dobar grah daleko se čuje
GRRRRRRR!!!! meni baš treba tele broj ima netko da mi da???Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
![]()
![]()
Seriously?
a onda super.... a jel morasposlas s tele2 broja ili moze i drugi.
ma s kojeg Tele2 broja kad manje od 10% ljudi koristi Tele2. Bitno je da pošalješ SMS koji ti se naplati mislim 3.66 kn. Koga briga s koje mreže je lova, a i čemu če ti novi Tele2 broj kad već imaš jedan![]()
dobar grah daleko se čuje
Ne mogu vjerovati da ljudi vele da je to patka samo zato kaj oni nisu ništa dobili. Pa jel vi znate koliko ljudi gleda tu reklamu u taj trenutak i koliko ih je dovoljno brzo da pošalje tu poruku? Najbolje da bi jedna tvrtka na takav način zavaravala ljude...
Ide li nagradna igra svakim danom te u koliko sati (otpilike)?
karabaja @ gmail.com
Ja sam igrao par puta i dobio do sada tri kartice! Očito je moguće i nije patka,al mislim da je stvar u tome da se poruke šalju sa Tele2 broja.
Kada je nagradna igra?Izvorno postao Šanta
karabaja @ gmail.com
Pa bude nekoliko puta dnevno,ne znam točno u koji sat,al ja sam igrao navečer! Stoj ispred TV-a i dočekat ćeš...
Igra ide samo na Nova TV-u
Zadnji uredio zappan : 30-12-2005 u 15:17 Razlog: spajanje - molim inače koristiti EDIT funkciju!
I ja san dobija jedan!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Ja sam čekao i poslao u sekundi, kad je počela reklama! I ništ! Pretpostavljam, velika muljaža!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
a daj, ajde, ne pričaj gluposti... čim nešto ne dobiješ, odma je muljaža, a da si dobio, zahvaljivo bi imo do nebesa! pa vidiš da ljudi kažu da su već dobili...Izvorno postao Chessmaster
...mislim, već ih je nekoliko reklo da su dobili, a ti tepeš da je neka muljaža... onda je muljaža Vip.magova igra, ININA igra, Milkina igra... i još puuuuno njih...Izvorno postao Chessmaster
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja sam poslao 3 puta i od toga dobio 2...
eto samo da vas uvjerim da nije muljaza ako mi vjerujete, a nemam razloga lagati.
Gle, jasno nam je da nije muljaža. To mogu pomišljati frikovi koji misle da ako ekspresno brzo pošalju poruku sa odgovorom i čude kad nisu bili najbrži. A to kaj je tu istu reklamu vidjelo i poslalo poruku taj tren još na desetine, pa i stotinje ljudi, nema veze očigledno.
I ja sam dobio kur... kao i većina vas. Kradu nas (3.66kn), varaju (dobit ćete...) i lažu (dobili ste...). Jedna od najvećih TV prijevara u RH u posljednjih 5 godina. Ko se slaže ima dole lijevo vaga.
Tko ti je rekao da ćeš ti nešto dobiti? Tko te vara? Tko ti laže? Piše koliko košta poruka i nitko te ne tjera da šalješ poruke. Daj optuži sve organizatore nagradnih igrara da su lopovi i prevaranti zato jer ti nisi ništa dobio... Kaj lupetaš?
Bookmarks