lol
sta ti nije vruce
nikad imao takvih problema
Već dosta dugo mučim muku s čarapama. Naime prsti na nogama su mi takvi da i kod najpodšišanijih nokata razbijem čarape nakon trećeg oblačenja, i tako je bilo godinama. Ove zime sam počeo nositi po dva para odjednom, i gle čuda, nijedne čarape mi se nisu probile na prstima.
Dakle iste noge, iste cipele i iste aktivnosti i način života.....zaista nije bilo za pretpostaviti da će veće "gužva" u cipeli doprinijeti produljenju radnog vijeka čarapa. Bavi li se možda netko tribologijom pa da mi ovo malo pojasni?
lol
sta ti nije vruce
nikad imao takvih problema
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ma kakvi vruće, super stvar je to s dablbičvama
Ja nemam takvih problema.
Meni je najveci problem sto uvijek izgubim jednu carapu iz para.
Imam oko 50 pari carapa i nikako ne mogu naci iste, uvijek mi se izgubu.
hehehe ,e sad sam se nasmijala,odmah sam se sjetila filma glup i gluplji![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Meni se ne događaju takve stvari lol, ali mi se rasparaju na peti kad sam u žurbi ili kad se okupam pa sam još mokar (vlažan)onda poludim i tražim druge... jednom sam tako sje..o 3 para čarapa za redom
![]()
kupuješ i bacaš to je normalno ipak je to neka vrsta potrošne robeTvoj slučaj je samo za LOL
@car isti problem i ja imam CITAT: "Meni je najveci problem sto uvijek izgubim jednu carapu iz para."
Seriously?
meni se isto dogadja da pokupim pol carapa....![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
E je** *a lave, a sjećaš li se kako smo u školi učili ono o uređenim parovima, ja svoje čarape prije pranja vežem čvorom jednu za drugu i nema rasparivanjaIzvorno postao Car
![]()
i meni se ista stvar dogadjaIzvorno postao DadušPraskuš
morat cu probat sa dva para da vidim jel pomaze
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
jeste li kad pomisli da odrezete nokte na nogama???...![]()
.....cute but psycho.....
jesam, al nemam love za motornu pilu![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Lol![]()
![]()
![]()
Seriously?
Meni se to s gaćama događalo, probijalo samo tako. A onda sam isto počeo po 3-4 para nosti, s pojačanjima, i odonda sve 5.
(na riti, naravno)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Nhf, ali možda to ima veze s onim potpisom od KaKAV NeReD-a???Izvorno postao BlueDevil
![]()
![]()
Nema. Ima veze s fatalnom privlačnošću BD-a. Jedini problem je što ne privlači žene.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pa vi ste sve okrenili na zajebanciju ;(
Staviš smajlija u naslovu i očekuješ sve ozbiljno?![]()
Seriously?
imam prijedlog---PEDIKER![]()
Bookmarks