Upravo sam skužio za taj adapter koji omogućava spajanje vlastitih slušalica na Nokiu odnosno povezivanje preko standardnog 3.5mm audio sučelja.

E sad, mene zanimaju dvije stvari:

1. Jel se to može kupit kod nas u Mobisu i kolko košta s obzirom da nisam našao to na njihovom web site-u

2. Ja bih to koristio za spajanje s auto-radiom, dakle u vožnji. Al nekak si brijem da bi mi onda bilo malo komplicirano javljat se/uspostavljat pozive jer piše da se to treba ištekat da bi se pričalo. No to samo po sebi i nije neki bad. Al recimo da bih ja htio pričat preko bluetooth slušalice.
E sad tu dolazimo do hipoteze - problema: ak moja Nokia taj adapter shvati kao headset onda neću istovremeno moć imat spojene bluetooth slušalice i uštekan taj adapter, pa će osim ištekavanja adaptera prije razgovora trebat i konektirat bluetooth prije razgovora. Što je praktički neizvedivo ako imaš poziv i voziš.

Pa sad ja molim dobre drage ljude koji su to već nabavili (a čitam na ovom forumu da ima takvih) da, ak već nisu, probaju dok je stavljen taj adapter spojit i bluetooth slušalicu, odnosno da pokušaju oborit moju gornju hipotezu

Many, many thanx