Evo pogledajte slikicu koju je Ivica slikao sa Nokiom 7650... neka vam on ispriča detalje, a ja samo velim da je meni slika odlična (kvaliteta i motiv).
![]()
Evo pogledajte slikicu koju je Ivica slikao sa Nokiom 7650... neka vam on ispriča detalje, a ja samo velim da je meni slika odlična (kvaliteta i motiv).
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma eto, prepričao sam whiteboy-u taj događaj, on misli da ga vrijedi i ovdje prepričati, dakle bilo je tomu tako:
Vrijeme radnje je prošlo ljeto.
Sreo sam roditelje, koji su moji poznanici, tog djetešca u birtiji (gdje drugdje) i jedan pogled u te krupne oči bio je dovoljan da se latim svoje dike i ponosa tada, N 7650.
Bio je lijep i sunčan dan s puno svjetla, što je jako bitno.
Čuđenju nije bilo kraja, čekaj kako to-mobač s "foto aparatom", eh Bože što sve neće izmisliti.
Opalio sam desetak fotki i operacija "Tehnika Narodu" je mogla započeti.
Naime u sklopu birtije je i knjižara, s klapom unutra sam jako dobar, a ekipa ima i dva kompa unutra.
Obzirom da je to tada bilo Free Of Charge, pošaljem si MMS-om na mail slike, u knjižari skoknem na mail i skinem slike na floppy, s floppy-jem odem stotinjak metara dalje, u Foto Reklam koji je tada jedini imao u našem selu konzolu za razvijanje digitalnih fotografija na raspolaganju svekolikom puku.
Razvijem krasne slike, dimenzija 9 x 13, u roku od četiri minute.
Kada sam se vratio sa slikama, roditeljima se još ni kavica nije bila ohladila.
Radosne li majke-ponosna li oca, sreći nije bilo kraja, slike djeteta ponosnih roditelja su kružile lokalom uz priču-to je Ivica sad uslikao sa svojim mobitelom!!
Fešta je trajala do dugo u noć, svi su bili pijani osim djeteta sa slike, koje je u čudu promatralo tim svojim velikim očima kakav je to cirkus oko nje.
Ja još i dan danas pijem u toj birtiji na račun tih ljudi!
je kvaliteta je odlicna
ko digitalac od 1,3 Mpix
Zadnji uredio nimda : 08-06-2003 u 17:13
Ako si gladan pojedi nesto
Poslao: nimda
ko digitalac od 1,3 Mpix ili cak 2,1 Mpix![]()
pa bas i ne, 1.3 mpix bi dalo sliku koja bi bila ove ostrine ili ostrija a preko cijelg ekrana, a tek 2mpixPoslao: nimda
ko digitalac od 1,3 Mpix ili cak 2,1 Mpix
Poslao: nimda
ko digitalac od 1,3 Mpix ili cak 2,1 Mpixne bi slika ni stala u forum
![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
zavisi kakav ekran imas! odn koju rezoluciju podesenu!
ja imam onaj HP 320 i slike su blizu ovakvim po kvalitetu...a poso se bunite izbriso sam 2 Mpix
Nemoj brisat jer onda kad dođe netko i vidi postove ispod misli da su ovi ludi... ono, o čem ovi briju kad piše samo 1.3 mpixa![]()
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ha-ha-ha!![]()
Možda su ti bile te kvalitete ali veličine sigurno ne
ni blizu velicina ali govorim o kvalitetu
..a i kvaliteta ovisi o vrsti i brandu digitalca. Ma dobro znamo što si mislio reći nego tako...moramo malo![]()
ne dijelim vase odusevljnje kvalitetom fotosa...sama slika je ok, ali vidi se nedostatak fotokamere...
donji standard za razvijnje slika na papir je barem 2 Mpix (u tom slucaju zadovoljavajuce kvalitete se mogu dobiti slike i na A4 papiru - 210 x 290 mm)...
ja razumijem odusevljenje ljudi zbog sjedinjavanja vise uredjaja u jedan ali jos uvijek to nije ta kvaliteta da bi se svi bacali u trans od srece...da primite i razvijete samo jedan pravi digitalni fotos vidjeli bi da ne vrijedi dati ni kune za ovakve kamere....
ja sobno imam nekoliko tisuca digitalnih fotosa i nijedan nije manji od 1600x1200 pix i laksi od vise stotina kb....e to je nesto...
nedostatak svijetla (ili noci flesha), pa cak i na ovoj slici, je nesto sto ovu kameru svrstava u razred razbibriga jer besmisleno je imati fotogaleriju na CD s fotosima u rezoluciji 640x480!? zar jedini ja vidim apsurd tih rezolucijam...
kad god citam o kvaliteti fotosa koji su napravljeni ovakvim kamerama (vezanim ili implantiranim u mobitele) vidim izjave tipa "super je rezolucija, odlicne kvalitete..." -- - to je odlicno za MMS i male ekrane mobitela ali nista vise od toga....
Zadnji uredio Dred : 17-06-2003 u 08:25
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
Ej ej ej Dred pa sve je to nama jasno!! Pa komentari (pozitivni) su napisani i u tom svjetlu da se radi o kamerici iz mobitela! Od tog se po defaultu ne očekuju čuda, ma ništa više od malo veselja i slikica koje se pridjeljuju kontaktima u phonebooku i za MMS, za što je kamera tog tipa i najprikladnija.
Vjerujem da svi ovdje imaju bar neka iskustva s pravim digitalcima i svima je jasno to što ti tu opširno pišeš, ali kak tebi nije bilo jasno da se pozitivni komentari odnose baš na to što se i radi o kameri-igrački? No dobro, sad ti je jasno...![]()
Svaka cast whiteboy, bolje ni sam nebih rekao !
Nesmije se zaboraviti da je ovo ipak forum o mobacima a ne o digitalnim fotoaparatima.
Mene je slika ugodno iznenadila obzirom da od tako smiješne kamere nisam apsolutno očekivao nešto "tako dobro", očekivao sam lošiju sliku.
@whiteboy, prijatelju ne trudi se, nema smisla!
Forum ima svoj dio i o digitalnim fotićima...Poslao: Mi5h0
Svaka cast whiteboy, bolje ni sam nebih rekao !
Nesmije se zaboraviti da je ovo ipak forum o mobacima a ne o digitalnim fotoaparatima....ali nije to bitno nego je Dred jednostavno krivo shvatio naše 'hvalospjeve' gornje slike koji su bili u svjetlu da se ipak radi o kameri s telefona a ne pravom digitalcu.
evo jedne od frenda slikano u velikoj gorici na strit rejsu!dosta lose
Svejedno ja prepoznajem Badrov Lotus Elise!![]()
ali je dosta losa kvaliteta!
Pa s čime je to slikano? Mobitelom? Pa kakvu si kvalitetu očekivao!?
Istina, slika je malo mutna..Moglo je i bolje mozda.
Ali ipak moze proci
Forumaš godine :)
pa vidio si kakve su one tvoje sklike, a i kakve su slike od sezama , ovo je dosta losije!Poslao: whiteboy
Pa s čime je to slikano? Mobitelom? Pa kakvu si kvalitetu očekivao!?
Bookmarks