Hy, imam na jednom kompu ovdje GeForce MX440, e ona ono radi, upali se hladnjak na njoj, ali na monitoru nema slike, a kad odem na settings imam ovaj neki monitro koji sad koristim i neki plug n play monitor on geforce mx440.
Neam pojma što neće, dobro je postavljena, probao sam je vaditi i zamjenjivati s drugom Geforce ali ova druge neće da uđe u port (neam pojma zasto, probao sam na razne načine uguravatiali se neda, a ova prva geforce upadne normalno.
Inače kao zamjenu koristim neko malo cudo koje je u PCI portu i ima 4mb memorije, a to mi je komp od starog pa je on to ubacivao
Ako imate ikakve ideje pomozite jer ja stvarno neznam što više. Kartica radi na drugom kompu

ali se neda, a ova prva geforce upadne normalno.
Odgovori uz citat
Jel se to događa kada upališ komp i ono samo stoji? neće bootati win? ili ti u windowsima samo "krepa" slika? ako je ovo prvo onda je sigurno virus neki novi (iz iskustva tuđeg poludio pri popravku) koji ne da podizanje prozorčića (nekad ne uvijek) uglavnom ako je često može se riješit tako da se izčupa iz napajanja i odstoji par sekundi (kako bi se ispraznili kondenzatori) onda će se upalit komp tj. bootat će se do kraja...(da napomenem ako imaš na napajanju prekidač 1/0 (on/off) i njega isključi) sljedeći put kada se bude botao opet će biti isto opet se treba izštekat kabel iz napajanja i čekati malo. (ne mora značiti) Ako je ovo drugo e onda ko zna 
Bookmarks