Okay. Napravio sam glupost skinuo sam mobile speeck sa neta, unzipo sam ga i stavio na mob, i ko zadnji debil stisno instal. Nako kojih 10 sec instalacije mi se mob ugasio. Nisam ga uspio upalit, sve dok nisam MMC stavio u komp i ručno izbriso system\apps\mobilespeeck sa njega. Okay kad sam vratio MMC natrag i upalio bio sam sretan sto je poceo loadati symbian, i onda dodje poruka "syste, error" ali mogu upisat PIN i uć u mob. Sve radi okay, sve dok nisam dobio poruku od frenda, htijeo sam ju odgovorit i tad sam skužio da stvarno nešto nije u redu jer kad pokušam Pisat (bilo poruku ili neke zapise) neće da pokaže slova, nego samo mogu pisat brojeve, naravno pokušavao sam stiskat i držat # ali ništa ne radi. Tad sam došo na pametnu ideju da skinem symantec antivirus sa neta, ali kad dodje negdje na pola zboksa se prog i izbacime iz njega ( pkušavao sam ga više puta instalat ali ništa ) ( nisam pokušavo još niti jedan drugi) i sad pitam da li bi mi netko mogo pomoć. Imam nokiu 6600 sa fw 5.27. Evo link do tog zlog programa kojeg sam skinuo h**p://dotsis.nokiagate.com/vb/showthread.php?t=3270&page=1&pp=10&highlight=mobil e+speech

Odgovori uz citat
Bookmarks