nije losa ideja, ako bi to ostalo samo na opisu novih mobilnih aparata. a ako bi se tu raspravljalo kako napravit nesto na tom mobuu ili tako nesto... onda taj podforum nebi imo smisla.
Naravno odlična ideja
Smeće ne služi ni čemu ovakav podforum
evo ovo mi se čini zanimljivo zato jer nije jednostavno listati po forumima od svih proizvođača a uz to pola tema su pitanja
Evo ovako bi to izgledalo po mome
Naslov:
NOKIA N92
Tekst:
Slika
Datum izlaska:nepozbato
Karakteristike ukratko:Multimedijski uređaj optimiziran za gledanje digitalne TV u pokretu. Velik QVGA zaslon podržava 16 milijuna boja. Posebne tipke za jednostavnu navigaciju i nadzor. Electronic program guide, automatsko pronalaženje kanala i visokokvalitetan stereo zvuk. Prijenos videa s PC-ja, snimanje i pohrana TV programa uz podršku za memorijske kartice do 2 GB (zasebno dostupno). Ugrađeni music player, FM radio, 2 Mpx fotoaparat i videosnimač.
Karakteristike:
Oblik:
Zakretni i preklopni
Veličina:
107.4 x 58.2 x 24.8 mm, 136cc
Masa:
191 g
Unos podataka:
Tipkovnica telefona
Veličina zaslona:
320x240 px (glavni zaslon), 128x36 pixels (2. zaslon)
Boje zaslona:
Do 16 milijuna boja (glavni zaslon), 65536 boja (2. zaslon)
Prikaz izbornika:
Popisni, mrežni
Java™ tehnologija:
Da
Ukupna memorija:
90 MB unutarnje memorije, podržane velike/RS miniSD/MMC kartice do 2GB (hot swap)
Vrijeme razgovora:
Do 4 h
Vrijeme pripravnosti:
do 336 h
Radna frekvencija:
GSM 900/1800/1900 i WCDMA 2100
Komentar na telefon:
Ovaj mib mi se ne sviđa zbog dizajna ali je dobar zbog funkcija
Moderator da bude eminem jer je on svejedno moderator MTO-a
nije losa ideja, ako bi to ostalo samo na opisu novih mobilnih aparata. a ako bi se tu raspravljalo kako napravit nesto na tom mobuu ili tako nesto... onda taj podforum nebi imo smisla.
Resistance is futile. You will be assimilated!
pa naravno strict to the point
...ne hvala - bilo bi prenatrpano temama, a ne bi bilo ni preglednosti (mislim na marku fona) - jer ipak koga zanima određeni proizvođač tamo će i otići...kao npr. ja - zanimaju me Siemensi i tamo stalno škincam šta ima novog, dok me npr. panasonic i ostali proizvođači ne znaimaju...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
OK je ideja, al za takve stvari (info. o novim modelima) ipak imas Google![]()
Testis unnus, testis nullus!
Za takva stvari postoje sajtovi kao sto je gsmarena.com ili mobilnisvet.com,tako da neverujem da bi se ljudi previse zamarali trazeci to po ovom forumu...
nema potrebe, takve teme se u biti trebaju ostaviti po proizvođačkim forumima i dobro. a kako drugi vele, koga baš zanimaju katalozi telefona, postoje specijalizirane web stranice za to. ovakve teme se već dugo pojavljuju na ovom forumu baš u forumu pojedinog proizvođača i kao obavijest da je došao neki novi telefon tih i tih specifikacija je dovoljno tako.
http://www.gsmarena.com/ mislim da je sve jasno...![]()
vidiš ja sam skroz zaboravio da postoji gsm arena lol![]()
samo bi rasla velika nepreglednost... tako da biram opciju broj 2 u anketi![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Bookmarks