ajde molim te kad pises neki post pokusaj ljudima objasnit sta i gdje... ???
gdje je pojeftinio, kolko je bio, od kud si...
pojeftinio t68i i košta 3400 kuna!!!!!![]()
![]()
ajde molim te kad pises neki post pokusaj ljudima objasnit sta i gdje... ???
gdje je pojeftinio, kolko je bio, od kud si...
Pa cuj ja vas ne kužim taj mob je već STARAC ipak su stigli neki novi velikani a kad neki super mob kao št je taj ima nisku cjenu pa ga onda svatko ima onda više nije cool SOOOOOOOOOOOORY
Viva la Nippon!!!
A šta to fali SE-u T68i da on nije tako dobar?? Zar je on po tvom već neko smeće?? Koliko ja znam i nema previše mobitela koji se mogu pohvaliti tolikim funkcijama i tako lijepom dizajnu.... Jeli master_nt??
pa SE T68i će ući u legendu! Ipak je to state of the art telefončić. A šta je tebi cool Master nt?
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Da stvarno T68i ulazi u legendu , a master daj mi reci koji mobitel nudi kao T68i za toliku cijenu ?? ? ? Da i jos sam cuo da je dobio neki Brzi softwer
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Jedino što mu fali jesu polifone melodije i koje sitnice . Nema download igrica i zoomiranje sa MCA25 koje podržava zasad T300. Sve ostalo je savršenstvo. Što se tiće izgleda jedino mi se ne sviđa onaj oblik nalik pravokutniku oko zvučnika koji je postao standard u SE-u
Problem nije u mobu negu u tome koliko je pristupačan jer nešto što je 100% super se ne nudi za tako male pare al mislim daje to zbog toga što će sada doći još neki bolji SE mobići eto o tome je riječ
Viva la Nippon!!!
Hmmm pa 3400 kn i nije neka sitnica, a koji to novi SE mobači dolaze koji će biti bolji od ovoga?? Ja sam čuo samo za P800 od novijih koji dolaze...
Ako je pojeftino sluzbeno, onda je to u ELEKTROMAGICU...
(Amruseva ulica)
A kako 95% dobavljaca nabavlja od EM, onda je i po ostalim trgovinama ista cijena, jedino je problem stare zalihe, koje bi mogle biti po 4300 ili cak vise (one jos starije, prve)
Veky - Croatia&&Veky@onLine.hr
Bookmarks