poslano na alias@fer.hrIzvorno postao zappan
eto, ako tko ima viška, to su launchali, pa zatvorili za javnost dok nabave još resursa i sad su otvorili samo uz aktivacijski broj, iliti pozivnicu koju šalju. pa ako tko ima tu pozivnicu / broj a da mu ne treba, bio bih jako zahvalan ako mi može dat taj broj.
na PM molim, da netko ne popali pa javim ovdje kad aktiviram da sam dobio. hvala...
poslano na alias@fer.hrIzvorno postao zappan
to nije pozivnica za GMAIL ili?
iPhone 5s 16 GB
napomena - to NIJE pozivnica za GMAIL! inovator, hvala, ali to što si poslao nije to što tražim.
dakle, još jednom ANALYTICS program je odvojen od ostalih googleovih usluga i šalju šifre na pojedinačnoj bazi kad se čovjek prijavi, a oni kupe dovoljno serverskih kapaciteta da podrže. pa ak se netko ranije prijavio a ne treba mu. ja kad dobijem svoje pozivnice kad dođem na red, mogu dalje podijelit ovdje.
Zappane mozes pls odma i objasnit za kaj je taj google ANALYTICS progii, bas me zanima a neda mi se citat tamo na stranici
edit by zappan: e pa vidiš, ako si lijen to je tvoj problem
Zadnji uredio zappan : 16-01-2006 u 15:20
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Pih, naljutit ću se što nisi prvo mene tražio, znaš da sve imam![]()
Hoće tko meni poslati na srecko@slimel.hr?![]()
a ja zato pitam da se javi tko ima. ako imaš viška, bio bi ti zahvalan da pošalješIzvorno postao gog
E da si bolje čitao bi vidio da ti ja ne mogu poslati pozivnicu, moraš se prijaviti na http://www.google.com/analytics/sign_up.html i čekati...
a sad si mi rekao nešto novo... prijavio sam se tamo, a nakon toga sam pitao tu dal netko ima slučajno da je dobio a da mu u međuvremenu nije trebalo pa nije aktivirao...Izvorno postao gog
, jer baš ne šalju tak brzo kad piše da im je navala i da proširuju resurse i polako šalju
dakle, i dalje čekam ako netko ima i voljan je tu istu donirati, iliti pokloniti![]()
Zadnji uredio zappan : 18-01-2006 u 16:33
... upps nisam citao od pocetka imam pozivnice za gmail a ne ovaj google analytics program .
Sory moja greska !
Zadnji uredio cook22 : 18-01-2006 u 14:13
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Bookmarks