Pa sta god od ta dva da ti je crklo neverujem da ce iko moci oko toga da ti pomogne,tako da bi ti ja preporucio da bolje nosis u servis...
izvadio ga osusio i nerade oba ekrana(inace je mob motorola v525)ali sve ostalo radi zvucnik slusalica mogu da zovem da me zovu,problem je sledeci kako da znam da li je crko flet kasbl ili ekrani ili nesto trece znam da bih trebao da odnesem u servis ali lepse mi je ovako sam da se mucim i da ga popravim ako neko zna molim nek pomogne
Pa sta god od ta dva da ti je crklo neverujem da ce iko moci oko toga da ti pomogne,tako da bi ti ja preporucio da bolje nosis u servis...
ave u ultrazvučnu kadu i da ga isperu od nečistoće ako se još da nešto spasiti. a ako su kontroleri od ekrana crkli onda su već crkli i onda čišćenje ne pomaže. Sumnjam da je od vode krepao flet. nešto je iskorodiralo od vlage pogotovo ako je baterija bila na njemu dok je još bio mokar.
dobar grah daleko se čuje
Hahahaah koje pitanjeNosi na servis...
Seriously?
kad ti se desilo? probaj ga dobro osušit, pa onda vidjet. Možda je voda poremetila soft, a to se da srediti...
Izvorno postao GoGs
a to se nikada ne događa
ultrazvučna kadica bi mogla pomoći....
svima kojima se to dogodi, preporučam čupati bateriju van i ne paliti više mob
Mom burazu je bio na pljusku skroz pokisao mob (n3650), izgledalo je kao da je gotov, pa smo uzeli fen i susili ga jedno 2-3 sata, stavili novu bateriju, i bio je kao da se nista nije dogodilo.
Testis unnus, testis nullus!
skinuo sam sve ocistio ga ali nevredi nista ipak cu morati da ga nosim u servis hvala svima
Ako si ga palio dok je još bio mokar, ne vredi ti ni servis, pokušaj ali sumnjam.
Svaka škola ima svoju cijenu
?Izvorno postao Zeko....
VRIJEDI.
80-90% mobitela se da rješiti, čak i ako su bili u moru
meni je jedno prije dva tjedna pala v525 u vodu. skroz je bila mokra. kad sam je osusio nije radio unutarnji veliki ekran. nisam znao sto je. odnio sam ju na servis i tamo je zamijenjen flet kabel i radi kao nova. flet kabel se namocio i omekanio pa je pukao. prije kad sam osusio i sastavi mob flet je bio cijel ali nije radio ekran i kasnije je puko.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
danijel hvala na info. i meni je crkao samo flet zamenio sam ga i radi ok. a da li si pokusao da zoves ili te je neko zvao pre nego sto si ga odneo u servis
probao sam ga rastavljat susit sve. zvucnik je radio mogao sam pojacavat i stisavat tonove, vjerovatno i zvat al veliki ekran nije radio.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Bookmarks