zamislite, svake sekunde dobivaju pare od tih 2 mil. korisnika uuuuu love ko govana
S brojkom od dva milijuna korisnika, T-Mobile potvrdio je vodeću poziciju na tržištu mobilnih operatora. Ovaj poslovni uspjeh prigodno je obilježen na prodajnom mjestu T-Mobilea na zagrebačkom Cvjetnom trgu i druženjem Uprave T-Mobilea s novinarima i korisnicima. Povodom dosezanja brojke od dva milijuna korisnika Uprava T-Mobilea je preuzimanjem uloga i poslova prodavača u neposrednom kontaktu s korisnicima još jednom naglasila predanost kompanije korisnicima i zadovoljavanju njihovih želja i očekivanja.
Više na:
http://www.t-mobile.hr/0/00-50-10-10...&kategorija=pr
zamislite, svake sekunde dobivaju pare od tih 2 mil. korisnika uuuuu love ko govana
Seriously?
Pa dobro.... Impresivna brojka... Nije ni čudo da su vodeći mobilni operater, kad su prvi ponudili tu uslugu u Hrvatskoj...
Ako tako nastave, možda i spuste cijena...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma tu su uračunati svi oni izgubljeni mobiteli, odjavljene pretplate, neproduženi pre-peid računi i dr. Aktivnih korisnika je puno manje.
vrlo moguce .Izvorno postao Denis
iako u zadnje vrijeme vidim da sve vise ljudi imaju po 2 i vise mobitela pa je moguce i da smo 4,5 miliona zemlja ali za mobitele trziste od 6 miliona korisnika![]()
Uračunati su svi "aktivni" korisnici, ma šta to značilo. Dakle, sve kartice koje su aktivirane, a nisu ugašeni brojevi. A pojam "aktivni korisnik" je vrlo relativan i nema smisla raspravljati o tome. To je jedini mjerodavan kriterij.
Izvorno postao ojpi
E u ovoj zadnjoj rečenici kenjaju ko grlice,želje i očekivanja se nisu ispunila već 5 godina i bolje da ne pišu takve gluposti više jer mi je![]()
od takvih laži.
Odavno je bilo vrijeme da cijena razgovora sa 1,20 kn/min unutar mreže padne ali ne,izveli su razne modifikacije u cijenama tarifa i koječega tako da nas bez obzira koliko oni tvrdili da je spuštena na kraju ipak minuta košta 1,20.![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio sms freak : 01-06-2006 u 18:07 Razlog: Dodan jedan iskreni smajlić i logo za mobitele s ekranom u boji.
baš me zanima kaj je dobil taj korisnik z anagradu....špagicu vjerojatno...i to onu tanku, hebiga one deblje su i skupljeIzvorno postao Compov
![]()
Pa moram priznati zapanjujuce dobra nagrada, iako njima to nije ni sitnis.Izvorno postao tomo
C/P sa press releasa: Dvomilijuntnu korisnicu Leu Rok iz Zagreba T-Mobile nagradit će dvogodišnjim besplatnim korištenjem tarife 700, novim mobilnim uređajem MOTORAZR V3i Dolce & Gabbana koji uskoro dolazi na hrvatsko tržište eksluzivno u T-Mobile prodajne centre te dvjema kartama za utakmicu Hrvatska-Brazil na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj.![]()
![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
poprilično vrijedno, samo pogledajte koliko košta V3i D&G....Izvorno postao xianfu
a s obzirom da ženska nije ništa uložila, dobitak je zbilja OK
da stvarno koje nagrade.... najbolja je fora ova tarifa 700 na 2 god., onak mislim da bi zaboravio da imam kučni telefon i spajao bi se prek moba na 4um......![]()
...manje je više...
Da nagrade su zbilja fajn!
Sam ja bi im reko da cu uzet pretplatu model 150 a ostatak od 700 nek mi iskeshiraju na ruke i to odma za 2 god![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Bookmarks