resetiraj ruter za početak, imaš SP2?, frend sličan problem rješio novim driverima za PCI kartušu
Nedavno sam dobio ADSL i s obzirom da sam uzeo bežični ruter (nisam htio vući žice po stanu) kupio sam i asusovu bežičnu PSI karticu. Nakon desetak neuspješnih pokušaja kartica je odjednom proradila i skužila ruter. Sad sve dobro radi jedno vrijeme nakon uključivanja računala, ali nakon malo dužeg perioda neaktivnosti više namam vezu s internetom iako mi pokazuje da sam spojen na ruter (nema protoka podataka i ne otvara nove stranice).
Ako je neko imao sličan problem ili zna kako ga riješiti unaprijed mu zahvaljujem na trudu.
Pozdrav Davor.
resetiraj ruter za početak, imaš SP2?, frend sličan problem rješio novim driverima za PCI kartušu
Danas sam poludio i kupio 15 metara kabla i sad radi ko lud.
![]()
![]()
![]()
![]()
linijom manjeg otpora rijesio problem,
trebo si probat sa novim driverima
Resistance is futile. You will be assimilated!
Ja sam pokusavao sa svim mogucim driverima na Asusu i nikako..., kao sto si napisao, poslije odredenog vrijemena veza pukne i gotovo!
Sve skupa sam vratio i kupio D-link a sad radi 100 na sat!!
Meni se dogadja slicna stvar sa wlan routerom i laptopom. Kao sto tomo kaze, resetiram router, te restartam wireless zero configuration service i to je to.
Testis unnus, testis nullus!
Bookmarks