LanguagePack 0010, 002F, 0030, 0037 imaju HR jezik.
Kod mene imaš 002F za download (R374_G_0E.40.3CR_Lang002F). Nema veze što piše druga verzija SW, LP je isti za sve.
Dali je iTAP HR dio language pack-a, ili je to neki od file-ova u direktoriju a.
Naime, prije nego sam flashao mob napravio sam backup svih file-ova. Sada imam language pack "USenglish_only_from_42.0ER". Molim preporuku koji LP staviti sa HR jezikom da bi mi iTap HR opet radio. Probao sam sa "R374_G_0E.40.3CR_Lang002F_reflash" i "R374_G_0E.42.0ER_HREN_reflash" sa (RSD Lite 2.1.5) ali mi javi FAIL, tj. ne zavrsi korektno pa onda ima nekoliko nusposljedica (ne prikazuje slobodan memorijski prostor itd.)
FLASH R374_G_0E.42.0ER
FLEX 8602MXXU112D
LanguagePack 0010, 002F, 0030, 0037 imaju HR jezik.
Kod mene imaš 002F za download (R374_G_0E.40.3CR_Lang002F). Nema veze što piše druga verzija SW, LP je isti za sve.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Probao sam sa tim sa tvoje stranice ali mi javi FAIL. Dali da koristim drugi program.
Ja koristim MultiFlashFlex.exe iz PST-a i radi bez greške...
Probao sam sa MultiFlashFlex Tool 1.8 i "R374_G_0E.40.3CR_Lang002F_reflash.shx" i javalja mi gresku "Unknown super file version" "Please select different super file".
Ali ima opcija da mu veliš da flasha iako je verzija koju stavljaš starija od postojeće - to kad uključiš, onda te samo obavijseti da je "unknown superfile version" i pita te "do you wish to continue"
"Flash failed"
Dali je netko probao ako ima ver. FLASH R374_G_0E.42.0ER sa samo ENG lang flash-ati preko nje "R374_G_0E.40.3CR_Lang002F_reflash.shx"
Ah hell... a meni prođe, evo sad sam probao... Shit...
Aj probaj skinut LP sa www.motox.us, na stranici LanguagePacks imaš "R374_G_0E.40.9CR_Lang002F_BOOT0823_reflash_MOTOX.s hx" pa probaj s njim
Mislis R374_G_0E.40.9CR_Lang002F_BOOT0823_reflash_MOTOX.s hx
Onaj file ima ekstenziju SHX
Moj bed. Ucinilo mi se da si napisao .hx a ne .s hx
Ovaj sa MOTOX prosao bez problema, ali u njemu nema iTAP Hrvatski samo TAP.
I na prikazu slobodnog mjesta pise samo "Ime:Telefon" ali ne i brojevi u kb
Nije mi to jasno s brojevima - to je i meni bilo. Budem probao editirati LP da vidim, dam se kladit da nedostaje taj prijevod...
BTW, nema iTAP HR - ne postoji. Nisam odmah vidio o čemu govoriš, još u prvom postu - sorry zato. Ali nisu ga napravili za HR jezik.
Ako se kod tebe ne dogadjaju takve cudne pojave mozez mi mail-nuti svoj flash i flex ili sto vec trebam da mi V3 radi kako treba. Umalo zaboravih, sada se kada odem pogledati free space resetira sam od sebe...
Kako ne postoji? Zakleo bi se da na telefonu bio iTAP Hrvatski.
Aj' probaj s ovim kako ide...
EDIT: NeE bih rekao da si imao iTAP HR.. Bio ti je eventualno TAP-HR, koji je trebao imati naše znakove, pa onda TAP za još neke jezike, pa iTAP samo za neke, i TAP Extended.
EDIT: Maknuo sam attachment jer nije dobar. Malo niže u threadu (post #23) je novi koji radi
BD
Zadnji uredio BlueDevil : 03-01-2006 u 17:03
Probao 2 puta. Nikakve promjene. I dalje imam u jezicima Eng Magyar, poljski, ceski, slovacki, slovenski i hrvatski.
Sh!t...
Morat ću ga rastavit na dijelove, ne znam koji mu je.. Ja imam samo engleski, tako da nisam HR gledao...
Vratio sam natrag na "USenglish_only_from_42.0ER", jer svi ovi LP imaju negativne nuspojave.
Daj mi reci nešto - i s ovim gore (attachiranim) LP ti isto ne da je total/free/used popis za memoriju?
S onim LP sto si stavio u zip nisam imao nikakvu promjenu u odnosu na "R374_G_0E.40.9CR_Lang002F_BOOT0823_reflash_MOTOX. shx". Jedino s "USenglish_only_from_42.0ER" je prikaz memorije korektan.
Evo, probaj kako ovaj radi - samo HR i EN su unutra.
Što se softa tiče, i ja vrtim 42.0E + bootloader 08.26 + flex SE8617MXXF1126_1FF
Zadnji uredio BlueDevil : 03-01-2006 u 17:08
Ne valja... Nema vise prikaza memorije. U SMS porukama umjesto slova plavi kvadratici kad je language setiran na hr.
A jeste ga zakomplicirali, meni pod opciju slobodna memorija piše Telefon. i isto nemam iTap hrvatski, riješite to da vas prekopiram , jer mi je dosta ponovno oživljavati telefon
Svaka škola ima svoju cijenu
Bookmarks