Čestitke Buggy-ju!!!![]()
Kao sto sam i rekao, cekali smo ispunjenje jos jednog uvjeta za proglasenje 500.tog clana a to je barem 20 postova, prvi koji je to od 500.tog ispunio je buggy_2003
buggy molim javi se privatnom porukom i posalji svoje kontakt informacije
dobio si poklon paket Mobilovih sponzora!!!
hvana svima na pozornostui, sudjelovanju i trudu
slijedeci bogato nagradnjeni ce biti 1000-ti clan!!!
![]()
Čestitke Buggy-ju!!!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pocastite vi njega pivom, on ju mnogo voli!
nego jel se nagradljuje onaj ko ga je poslo na forum?![]()
Jest' - MRKVOM...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ne pratimo referrere jer ne želim opterećivati ljude koji nisu baš iskusni s internetom da još nekakve IDjeve upisuju kod prijavljivanja... nema smisla, prijava treba biti što jednostavnija moguća
Je al je jsp_m reko da će bit nagradjen i onaj za kojeg 500-ti član veli da ga je uputio na forum... dakle coma pretpostavljam.![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Hvala vam ljudi na cestitkama!
Nikad nije mir kad uleti Maximir!
to ne možemo nikako provjeriti tko ga je uputio jer taj podatak ne bilježimo... tak da jsp_m to ne može znati.
a kako bi ga mogli biljeziti elektronicki ne kuzim, pa kaj nebi trebo on sam reci ko ga je uputio, to je jsp_m napisao
ja sam samo rekao da ne biljezimo referrere automatski kod prijave, iako se može to uključit da ljudi upišu, no to nije i neće biti uključeno... za ostalo me se ne tiče, nagradna igra je josipova od ideje do realizacije....
a bilo bi zanimljivo da se to napravi npr, od "kuda si saznao za forum" u registraciji i bilo bi korisno!
Eto... sad nek se još Buggy izjasni ko ga je uputio na forum i njemu nagrada...by Jsp_m u threadu 'LOV NA 500. glavu!!!' :
Ok, objavljujem tradiocionalni lov na 500-tu glavu foruma
500ti clan kao ireferclan foruma kojeg on nevede biti ce nagradjeni
bogatije nego ovi prije
dakle, bogato
nagradjeni mislim
uf
eto
over+out
jspm
jesam
nema na čemu coma!![]()
coma me je uputio...happy?
aha, dakle nagradjujemo i comu .. naci ce se nasto i za njega
dakle, coma javi se!
cemu takav bahat odgovor, mislio sam da zelis da je ovo nas forum a ne samo tvoj i od mobilovaca!!!! i prvo ispeci pa reci!!!!!Poslao: zappan
iako se može to uključit da ljudi upišu, no to nije i neće biti uključeno... za ostalo me se ne tiče, nagradna igra je josipova od ideje do realizacije....![]()
![]()
![]()
![]()
Pec, pec...
Svatko ima svoje razloge pa da sad se ne povede bezrazložno prepucavanje - iovako je sve ispalo kako je trebalo...
(nadam se da čete cinkat' što su vam poslali...)
Polako coma... nije bahat odgovor samo je tako nespretno možda napisan... nije zappan mislio ništa loše, pa znaš ga, on je good guy!Poslao: coma_zgb
cemu takav bahat odgovor, mislio sam da zelis da je ovo nas forum a ne samo tvoj i od mobilovaca!!!! i prvo ispeci pa reci!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Jel' a otkud znaš???![]()
Pa vjerujem (i nadam se) da je tako... no nek ovo pričeka njega... do onda dosta o tome.
Ja se isto nadam da će nam dečki reći kaj su dobili!![]()
![]()
Zadnji uredio whiteboy : 03-06-2003 u 16:09
Ja se nadam cemo ista dobiti, jsp_m se nis ne javlja![]()
Pa ni nema se šta javljat ak si mu poslo podatke na privat (adresu, ime i prezime) on će ti poslati paket... a kad ga dobiš reci šta ima u njemu..![]()
Istina da je on uvijek davao normalne odgovore i nije nikad bio bahat, mozda nije bio dobre volje, mozda nije tako mislio, ali ono sto je napisao je bahato!Poslao: whiteboy
Polako coma... nije bahat odgovor samo je tako nespretno možda napisan... nije zappan mislio ništa loše, pa znaš ga, on je good guy!![]()
Ma capko se razbahatio, dat cu mu ja jednu iza uha kad ga vidim da se malo smiri![]()
javit cemo vam koje su nam mobitele pokonili, ne brinite!![]()
pa sorry ako si ovo shvatio kao bahato, nije tako trebalo zvučat... samo sam želio naglasit da nemamo uključeno bilježenje referrera (bilo preko izravnog linka s parametrom referrera ili prilikom registracije manualnog unosa) jer je to nepotrebno, i sve ostaje na josipu da se dogovori s dobitnikom tko ga je doveo... ja tu ne vidim problem, no ne želim se miješati u to zato što nema smisla da X ljudi ganja jednog dobitnika i s njim se dogovara pa na kraju nitko ne zna kaj se tko s kim dogovorio (plus kaj je to uzaludno trošenje ljudskih resursaPoslao: coma_zgb
cemu takav bahat odgovor, mislio sam da zelis da je ovo nas forum a ne samo tvoj i od mobilovaca!!!! i prvo ispeci pa reci!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
)... jako jednostavno... ovaj puta (kao i većinu ostalih) je nagradnu igru organizirao jsp_m i na njemu je da sredi sve oko toga onako kako je on zamislio...
zašto te to navodi na pomisao da je forum 'moj i od mobilovaca' u negativnom kontekstu, ne znam... naš je samo po tome što ga mi hostamo, održavamo i svako toliko podijelimo neku nagradu kad, opet naglašavam većinom, to jsp_m provede... sve ostalo je na vama da se tu družite i kemijate s mobitelima što ste tu čuli da se može iskemijat, ili čisto klafrat u kafiću.... ako vi to prestanete, onda nema niti foruma... ali to opet nema nikakve veze s time što ja osobno nisam sudjelovao u organizaciji ove nagradne igre i osiguravanju načina nagrađivanja i nagrada koje će dobitnici dobiti.
Bookmarks