garancija ti ne vrijedi... mozes jedino kupit novi ekran...
Negdje sam sjeo na mob ili ga pritisnuo i otišo mi je ekran.Više od pol ekrana je sje...Šta mogu napravit sad? Jel mi šta vrijedi garancija?
garancija ti ne vrijedi... mozes jedino kupit novi ekran...
.....cute but psycho.....
Ja misli da bi ti garancija mogla vrijediti. Moras smisliti neku ogromnu laž.
Inace ekrani od SE su uzasno skupi.
A znam da bi morao nšto jako nasrat. Kolke su cijene ekrana otprilike?Izvorno postao Car
To je skupi ekran, ipak on ima jaku rezoluciju. Nebi trebao biti skuplji od 300-600kn.
Stavi temu u oglasnik pa se mozda netko javi.
A što bi to mogao izmisliti? Kao, sam je pukao? Neće priznati to pod garanciju ni pod razno.Izvorno postao Car
Jel se prodaju ekrani u kojoj trgovini s informatičkom opremom?
Na mehanička oštećenja nema garancije.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Moj prijatelj je tako prosao sa svojim K700i dok je isti jos bio top model, drzao ga u zadnjem djpu i sjeo. Ne znam za tocno cijenu ali je novi display masno platio u to vrijeme. Stvarno badluck.
Ja mislim da je meni otišo kad mi je neka ženska sjedila u krilu,stvarno bad luckIzvorno postao mentol
je bad luck, mislim da ti nije u tom treni bilo žao (kad je sjedila), inače garancije teško da će ti pokrit mehanička oštečenja, probaj nešto izmislit ili istinu recu, izgubit nemožeš... možeš ostat jedino na istom i kupit novi.
Sretno
Pa reci im da ti je ženska sjedila u krilu i da je tada puko...............![]()
Pa da ne povjeruješ. Što da izmisli kad mehanička oštećenja ne prolaze ni-ka-ko. Još će čovjek ispasti idiot pred ovima iz servisa.Izvorno postao HCSC
ništami ne pada na pamet što da izmisli, gore je netko spomenuo da nešto slaže pa ako netko zna neka mu pomogne, ja ako se što sjetim napišem.
Zadnji uredio HCSC : 02-01-2006 u 21:22
Ako znas nekoga tko radi u trgovini gdje si kupio mob neka samo kazu da je takav dosao! Mi smo jednom tako rekli i proslo je!
Da. Nakon par mjeseci korištenja skužio je da mu je display cijelo vrijeme bio puknut.Sretno...
Evo malo o slicnom problemu (isto ekran, ali na K700i):
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15193
I onda ti oni kažu da ubuduće biraš ženske s većom i mekšom guz***mIzvorno postao EliteSecurity
)
Izvorno postao smartphone
Mijenjam ekran,novi+ugradnja 402 kn.Dosta,ali moglo je bit i gore.
Hvala svima na savjetima![]()
Nije ni tako strasno, ti ces to raditi u sluzbenom servisu ili na crno?
U službenom servisu,po meni je to ok cijena.Izvorno postao mentol
To ti i kazem, meni su za zamjenu joysticka na K750i u Osijeku trazili 300kn. Pazi 'joystick' koji se prodaje na netu po 2$.Izvorno postao smartphone
brzo skurio 'joystick' a mob novi model i još te oderu za cijenu. Opaaa![]()
Nije to vec je kupljen takav, no uspio sam ga utrapitIzvorno postao HCSC
pa sada baratam sa W800i gdje joystik radi fenomalno uostalom kao i cijeli aparat.
![]()
Izvorno postao mentol
Joystick je isti na T68, T610, T630, K700, K750 i W800.... Vjerojatno i na drugim SE modelima.... Samo ti je različita ona plastična kapica gore![]()
Bookmarks