Mob mi je uber cudno dizajniran ono tipki na sve strane....
Ali neizgleda lose i jos ako ce cjena biti prihvatljiva mogao bi to biti dobar mob![]()
na gsmareni danas ugledah da je konacno krenuo u prodaju.
www.gsmarena.com/alcatel_ot_s853-1106.php
Mob mi je uber cudno dizajniran ono tipki na sve strane....
Ali neizgleda lose i jos ako ce cjena biti prihvatljiva mogao bi to biti dobar mob![]()
najavljena cijena je oko 200eur.
kajs e nije alcatel povukao iz proizzvodnje gsm uređaja i sad radi samo opremu za mreže?
Čemu služe one sive tipke sa strane?![]()
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
vjerovatno mp3 player radio itd....Izvorno postao jozo112
Je sad kad san vidija uvećanu ima naprid-nazad,glasnoća i kamera.![]()
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
Izvorno postao zmija
Pa ovo je jako ljepa cjena... ako ce tolika cjena biti mogao bi ovaj mob jako stisnuti SE mobitele u tom ranku a da nespominjem samsunge...
Sumnjam da ce se to dogoditi. Mob mozda i izadje na trziste sa tom odlicnom cijenom, ali opet ce ljudi biti skepticni prema Alcatelu. Iako ja ne vidim neki razlog za to. Imao sam dva njivova mobitela i oba su mi bila predobra.Izvorno postao Codiac
Ako netko ima njihov 701 ili 501 model u dobrom stanju nek se javi na PM.![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
kineska kompanija TLC preuzela je razvojni odjel Alcatela i smiju koristiti ime Alcatel.Alcatel je uvijek imao nize cijene od konkurencije pa ovako niska cijena ne treba cuditi.samo je sad pitanje kakva ce biti cijena kod uvoznika(electromagic) i da li ce se udostojiti ponuditi ovaj phone na nasem trzistu ili ce se uplasiti da ne bi bio prevelika konkurencija "walkmanima" iz SonyEricssona.ne znam zasto bi ljudi bili skepticni prema Alcatelu!?neki stari modeli jos uvijek rade i to je najbolja preporuka!
mob odlično izgleda...
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
http://www.pixmania.com/lv/uk/177535...l/ot-s853.html
Evo ga ovde za 195 lvl(LETONIJA) to je oko 280EUR!!!
Dosta skuplje nego šta je najavljivano.
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
Izvorno postao jozo112
Najavu ipak treba uzeti sa rezervom. Recimo Nokia svaki mob najavi sa cijenom prije oporezivanja i jos kakvih nemtanja. To je sasvim normalno.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Ne kažen ništa za najavljnu cijenu.Isto bi za te pare kupija rađe W800i(277 EUR=>http://www.mobilnisvet.com/mobilni/6...csson/W800i),u SE iman više poovjerenja a i kamera je bolja.
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
i ja imam vise povjerenja u SE,ali bi bez problema kupio Alcatel.
Super mob, samo neznam kakav je soft, i ovi natpisi ,npr. mp3/fm,surround 2.1 su bezveze, ko na jeftinim mp3playerima!![]()
procitaj test na gsmareni.oni tvrde da ima naj zvuk od svih mobitela.
Mob odlicno izgleda samo je naravno pitanje hoce li se moc nabaviti kod nas.
Inače, koliko sam upućen, Alcatel radi izuzetno kvalitetne mobitele koji se ne kavre (barem je tako bilo sa starijim modelima)...ovaj model mi se izuzetno sviđa i djeluje vrlo elegantno...treba se nadati da će se pojaviti i na našim prostorima...![]()
Bom Chicka WahWah
Nema ti to veze s Alacatelom... oni su krenuli u projekt zajedno s kinezima, ali su se povukli uz gubitak, a kinezi su zadrzali ime zbog proboja u europu...Izvorno postao PhytoSculpt
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Bookmarks