Zamolio bih vas za mišljenje i da li se isplati mjenjati p900 za taj PDA.
UNAPRIJED HVALA
Zamolio bih vas za mišljenje i da li se isplati mjenjati p900 za taj PDA.
UNAPRIJED HVALA
PRLJAVCI SU ZAKON!!!!!!!!!
Čini mi se da ta dva uređaja ne spadaju u istu kategoriju. Ako se ne varam Axim je PocketPC (samo PDA) dok je P900 i PDA i mobitel sve u jednom.
Osim ako baš ne želiš Windows Mobile PDA. U tom slučaju i opet imaš izbor modela koji su manji, lakši i snažniji (uređaj je malo stariji). Iako reviews vele da je u vrijeme kad je došao na tržište bio jako dobar izbor za cijenu koliko je koštao.
U slučaju da ti se stvarno pruža prigoda uzeti ga vrlo jeftino, a i želio bi PocketPC PDA za igranje i spreman si si kupiti i dodatni mobitel onda ga uzmi. Ali samo ako ga dobiješ JAKO jeftino. U svakom drugom slučaju, da se mene pita, ne bih ga uzeo.
MDA Compact IV
a da malo das karakteristike, neda se svakome googlati po netu i traziti
karakteristike pda dell axim x5 procesor 400mhz 48mb roma 64mb rama + 2*256mb sd i cf karica,win 2002 ili 2003. inace pda je ludilo a u hrvatsku nikad nije dosa u prodaju mada je stajao u punudi kodeksa po cjeni 4680,00kn
Imao sam prilike iskusat axim u firmi kada sam si ga ja htio uzet ali to je samo pocket pc ali ako si uzmes neki mob i axim onda ok.i osobno svaki dell-ov proizvod je smece...uzmi si mda compact imas i pocket pc i mob...i jos puno svega....
DUKE II CMGSN
ovaj pda nikad nije dosa u hrvatsku a sta se tice pda sa mobitelom to je totalno smece veliko i komplicirano za nosati,zamisli liti to nosati u ruci????
onaj kome triba poket pc izabere cisti pda bez glupihh dodataka
Ovo je stvarno glupa izjava... Oko 2% PDAa su neki hibrid izmedu mobitela i PDAa, znaci da su ostalih 98% PDAa smece?Izvorno postao ljevi
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
tako je glupa izjava 100%
Jeli moze netko staviti link sa karakteristikama od Dell Axim X 5.
Testis unnus, testis nullus!
Nije los. Samo sto je moj palm zire 72s bija bolji. Imao je 320*320 pixela ekran, a ovi svi imaju 240*320 pixela.
Sigurno, samo sto se ne mogu usporedivati, Axim je low end model, a tvoj Zire je multimedijski.Izvorno postao Car
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
palm je na palmu a dell axim x5 je na win!!!!!!!!!!!!
Meni je isto OK, ali otkad imam n6680, zbog active standbya opce nemam potrebu za PDAom, tko da moj Clie nr70v samp stoji doma.
Testis unnus, testis nullus!
Ja sam na palmu stavljao neke programe koji su oponasali windowse
oponasali oponasali nema zamjene za win!!!!!!!!!!!!!!
Bookmarks