Ma imas je i kod nas u Oglasniku vec za 360€, znam da nije u ducanu, al ko to gleda![]()
Bas me zanima koliko kod nas pjeva ta pila? Ah, da li ikog to uopće dira!!!!
Ma imas je i kod nas u Oglasniku vec za 360€, znam da nije u ducanu, al ko to gleda![]()
Testis unnus, testis nullus!
je, al garancija glavu čuva. Znaš koliko bi te došo neki veći servisu u mobisu......
Je, slazem se... Ali ja sam svaki svoj mob kupio preko Oglasnika, nikad nikakav kvar. A skoro svi ti koji sad prodaju po Oglasniku imaju svoje servise, pa i garanciju dobijesIzvorno postao Don Tomasino
![]()
onda si ti sretan čovjek jer to nažalost nije pravilo i puno je sigurnije kupiti u dućanu u Pragu nego kod nas od raznih likova iz oglasnika a za Symbian telefone to i tako nije važno jer kako je neko na forumu već napisao : samo Symbian kupujem iz oglasa
abdbda
govorim iz osobnog iskustva, j sam imao nekih problema s "likovima", al opet bi kupio iz oglasnika. Fora je u tome što česi u dućanu imaju cijene ko mina crnjaka, u tome je poanta. Znači da nas mobis dere dobro a i ostali preprodavači
da -tužna istina
abdbda
Ne zanm odakle ti taj podatak o 350 €. Malo mi je nelogičan. Trebalo bi to provjeriti, je li to uz neku pretplatu, jer je službena cijena u Češkoj za
N70 - 15500 CZK = 3875,00 kn = 524 €.
Code:http://obchod.nokia.cz/nokia-n70-silverblack+dp45843
Mozda je ta n70 koju si ti vidio bila uz neki ugovor.
Tu gararanciju ti genijalci iz Mobisa sigurno ne bi priznali, a sta ces onda, ic u Cesku kad se pokvari?Izvorno postao abd
jebes mobitel bez garancije i racuna,naj bolje mi je kad mi kazu imas u oglasniku taj mob.za 300eura ti ljudi su mi najdrazi oni nisu svjesni sta kupuju,najpametnije je kupiti u ducanu lipo imas garanciju racun pa kad se pokvari(mada mi se to jos nikad nije desilo)imas besplatni servis.
Šta imam od toga da vam lažem, 90 % sam siguran da nije bila na ugovor, točne cijene u czk se ne sjećam al znam kad se preračunao da je bilo između 350 i 360 eura, jel tamo su sad bili svakakvi kursevi za novu godinu.
Svejedno mi je drago da se povukla jedna druga tema, a to je da li da kupujemo u švercera ili u dućanima. Ja bi osobno uvijek kupio kod švercera da prođem jeftinije ali zadnji koji sam uzeo nisam baš siguran da li je nov, baterija mi je bila loša pa sam mu mamicu preko telefona pa mi je donio novu...... Nisam siguran da sam dobio novi mobs ili novu masku na starom mobsu.
Zanima me ima li neko nekog "poštenog švercera" jer sam napaljen na n71 sad kad dođe.
mislim da imamo sreće što se te nokije baš ne kvare, meni je na 6600 bila riknula slušalica zbog mora, odnosno moje nepažnje. U mobisu su me za to oderali 250 kn, zbrisali mi sve mailove, imenik, bez da mi kažu da trebam napraviti backup
što se garancije tiče,mislim da je to internacionalna stvar, mobitel sa nokijinom garanciju popravljaju svi nokijini servisi, ako nije istekla naravno. Moraju je priznat!
Pa zato mi koji ne znamo sto kupujemo imamo dobronamjerne ljude upoznate sa problematikom poput tebe koji ce nas naucit pameti, jel da?Izvorno postao 2fast4you2fast
![]()
Ne znam čemu takva ironija
Imaš mobitela u oglasniku novih zapakiranih s pisanom garancijom (pravi isprintani račun matričnim printerom sa štambiljem i sa onim papirom od tvrtke na kojoj je potpis i datum i IMEI mobitela...) a jeftiniji u prosjeku 1000 kn.
85% tih ljudi u oglasniku prodaju mobitele stvarno nove i nije im u interesu riješit se starih, ali ima i onih koji muljaju...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Očito sam naletiio na jednog od onih koji muljaju
Prije godinu dana sam kupio TIMovu n6630 sa garancijom, u Mobisu je nisu priznaliIzvorno postao Don Tomasino
![]()
Fala bogu da nije internacionalna stvar. Postoji ekskluzivni distributer za određeno područje i pokriva servisom garancije koje je izdao.
...pa valjda će se ulaskom u EU promjeniti ta "internacionalna" stvar...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nema to veze sa EU, nego sa politikom određene firme, u ovom slučaju Nokije.
Sad jedino postoji mogućnost da EU komisija posebno regulira taj sektor, kao što je svojedobno natjerala proizvođače automobila da produže garancije.
Do tada ostaje na snazi samovolja distributera.
Bookmarks