a čuj, oni sve usluge imaju u planu u skoroj budućnosti, a kada će uvest, to samo dragi Bog zna...
Čujem da će Tele2 u skoroj budućnosti uvesti poziv prema određenom broju unutar mreže po povoljnijoj cijeni (nešto kao VIp fried broj). Naime,tako su mi rekli u službi za korisnike. Jeli tko zna nešto više o tome?
a čuj, oni sve usluge imaju u planu u skoroj budućnosti, a kada će uvest, to samo dragi Bog zna...
Vjerovatno će čekat neke poteze konkurencije, pa će onda to servirat kao odgovor. Igraju ljudi na tajming.
Ali sad kad VIP ukine 0 kn prema friends broju za prepaid korisnike,bilo bi prqvo vrijeme da Tele2 uvede takvu neku uslugu. Onda definitivno više ne bi bilo ozbiljnijih razloga za ostajanje uz VIP i T-mobile....
A možda je i patka, kao bit će = kn prema jednom broju, samo je pitanje trenutka za sve koji postanu T2 korisnici do 15 siječnja 2006.
Mislim da im nije iza silu takva akcija, sve dok još uvijek grabe prvim mahom, tek kad dodje do stagnacije onda će izbacit nešto u tome stilu.
La donna e MOBILE
Štošta bi bilo dobro, ali to se tako ne radi.
treba pricekati,mozda stvarno i bude nesto,iako se ne nadam previse.
zar 0,39kn nije već dovoljno povoljnonaravno da nije
![]()
besplatno je samo POVOLJNO.
Vjerojatno ce se uvesti 1 besplatni broj ili cak nekakav "obiteljski VPN", ali to kasnije.
Ja i cura smo još na Vip-u samo radi tih 0kn. Ako ili čim to ukinu, adios Vip!Izvorno postao Šanta
Mislim da će Vip ovu tarifu zadržati jer im je po meni ovo jedina prednost u odnosu na konkurenciju
Kad pređe na Tele2, pošalji mi njezin broj.Izvorno postao Boris-RI
![]()
karabaja @ gmail.com
Rekao bih no comment, ali ne mogu... Stvarno smo balkanskog metnaliteta. Sve bi besplatno i ništa nije dovoljno dobro...Izvorno postao khideg
da, ostavit će ali na postpaidu, na prepaidu ode to u vjetar...Izvorno postao Boris-RI
tako je samo pretplatnici ce to imatiIzvorno postao Inovator
ja mislim da je ovo na bonovima bilo smao testno da namae ljude:recimo:
ti imas curu i s njm pricas za 0kn, i ti si se u 3 mj vec naviko da s njom pricas za 0kn i ne razmisljas kolko ti dugo traju pozivi niti nista..e sad oni to ukinu i tebi je neprirodno mal opricati s curom pa predes na pretplatu gdje ima ta opcija 0kn..
vjeujem da ce i tele2 uskoro imati razgovore za 0kn,mozda u njihovoj inacici friend broja!?
drži se ti i daljeIzvorno postao goran.matic
, mislim da češ imati više sreće....
Još bi bolje bilo -0.39, pa da oni nama plaćaju razgovore.
![]()
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Pa evo, start paketi koštaju -50,00 kuna.
Ma koji start paketi koštaju 50kn???
Bolje čitaj. Koštaju -50,00 kn slovima: MINUS pedeset kuna.
Exactly.... premda, ako neki od druga dva operatera ponudi razgovor za nula kuna, nece mi biti problem curi pokloniti start paketIzvorno postao khideg
Ja ionako imam kartice sva 3 operatera (Vip pretplata, Tele2 pretplata i Simpa).
Ako VIP ukine VIPme friends 0,fakat se nema što tu više raditi.Pa na kraju to je JEDAN JEDINI broj koji je NULA.
Ali gle'jte je'nu stvar-VIP nije srezao niti pozive prema ostalim mrežama,i dalje je cca. 3.60,što je 2,5 puta skuplje od TELE2.T-mobajl ima nešto nakon 19h,ali to okači mačku... U biti dodje čista računica da je razgovor s Tele2 broja prema fiksnom/mobilnom iz druge mreže itd jednak svoti koju daješ pričajući unutar svoje mreže kao Simpić i VIP-ić (bez povlaštenih brojeva).
Prema tome,kako ovima iz samo njima poznatih razloga,još uvijek nije potrebno mijenjati cijene,zašto bi Tele uvodio iti jedan broj s posabnim režimom plaćanja.
Ionako su jeftini za popiydit!
vip i simpa ne snizuju cjene jer se povode tehnikom da nema jos dovoljno korisnika na tele2
a svi koji imaju simpu i vip 90% koriste povlastene brijeve,sto je naravno jeftinije onda.
Navodno su neka njihova istraživanja pokazala da ljudi pričaju sa svim mrežama i brojevima podjednako,zato je VIP reklamirao onu debilnu Easy tarifu. Meni se čini da ljudi i dalje ne vide ispred nosa.
Dobro,slažem se da je Vip me 0 zasad najjeftinije i od Simpe i od Teleta,ali,ljudi,što kad nam vrate razgovor,čini mi se da je bio za 0,61kn/min.Pazi,a Tele2 ima poziv unutar svoje mreže za 0,39kn i to ne prema povlaštenom broju nego prema svim.
Da im se dogodi "odljev mozgova",a to im od srca želim,da vidiš kako bi reagirali-preko noći bi se davali džaba brojevi...
Bookmarks